A jučer je govorio da mu je žao: Đakić junior nastavio s provokacijama na svom Facebooku

A jučer je govorio da mu je žao: Đakić junior nastavio s provokacijama na svom Facebooku

- in Vijesti

Ivan Đakić nastavio je s provokacijama na svom Facebook profilu

Jučer je završeno ročište u Bjelovaru. Ivan Đakić pušten je na slobodu. Određena mu je mjera opreza i mora se javljati sudu.

“Meni je žao što se to tako dogodilo, ali eto, svi griješimo. Da nisam to ja objavio, nego netko drugi, vi ne bi digli prašinu, tako da eto”, kazao je Đakić nakon izrečenih mjera.

No, Ivan Đakić nastavio je s provokacijama na svom Facebook profilu. Sinoć je opet komentirao sliku koju je objavio.

Naime, njegovu cover fotografiju na Facebooku na kojoj su dva skupocjena automobila komentirao je Ivan iz Splita koji mu se predstavio kao kolega iz HDZ-a. Sada već bivši kolega ako uzmemo u obzir da Ivan Đakić više nije član stranke.

“Nisi ti za Audia ti si tikva za Merđu. Pozz od Brata iz HDZ-a Split. Dobro si Srbadiji čestita ko ih j…”, napisao je Ivan iz Splita.

“Pozdrav brate, živi!”, napisao mu je mlađi Đakić. Još k tome, da potvrdi da se slaže s tezom o tome da je “dobro Srbadiji čestita”, Đakić je komentar i lajkao.

IZVOR: (Facebook Screenshot / Ivan Đakić)

Podsjetimo, Ivan Đakić, sin saborskog zastupnika Josipa Đakića, doveden je u srijedu u podne na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici. Nakon što je izišao, novinarka RTL-a Ivana Ivanda Rožić upitala ga je da li se branio šutnjom ili je odgovarao na pitanja na što joj je sin saborskog zastupnika pokazao podignuti palac.

Dan ranije Đakić junior je priveden u policiju jer je na svojem Facebook profilu objavio fotografiju osobe s ustaškim znakovljem koji u ruci drži odrubljenu glavu osobe s četničkim oznakama.

“Svim ‘prijateljima’ Srbićima sretan Božić”, napisao je uz fotografiju.
Vijesti.hr
Foto: Robert Anic/PIXSELL / Facebook Screenshot

Komentari