(AUDIO) EKSKLUZIVNO: Poslušajte – Medea Market Sindik i Damir Kedžo snimili moćni duet!

(AUDIO) EKSKLUZIVNO: Poslušajte – Medea Market Sindik i Damir Kedžo snimili moćni duet!

- in Glazba

Riječke glazbene snage u izuzetno moćnom duetu “Ne mogu iz dana u noć”

Kažu da ste uspješni toliko koliko ste spremni podržavati mlađe i talentirane, a Damir Kedžo već je pokazao koliko mu je zadovoljstvo podržati i surađivati s mlađim i neotkrivenim, a talentiranim glazbenicima.

Damir koji je i sam omiljeni pjevač među teen populacijom, snimio je duetsku pjesmu s mladom riječkom glazbenom nadom. Danas vam predstavljamo duet riječke zvjezdice i izuzetno talentirane mlade cure Medea Market Sindik i populanog hrvatskog pjevača Damira Kedže.

Videospot ćemo prenijeti po njegovu postavljanju na najveći servis za razmjenu videosadržaja YouTube.

Pjesmu možete poslušati klikom na strelicu lijevo koja pokazuje na desno:

Pjesma naslova “Ne mogu iz dana u noć” višeznačna je balada, snažne emocije i ekspresivnog i izražajnog pjevanja dvoje moćnih vokala.

“Pjesma je univerzalna i mislim da se svatko u njoj može pronaći. Pjeva o skrivenoj ljubavi, koja nam može biti prema nekome koga više nema. Upravo u tome sam ju osjetio te sam se pronašao u njoj“, kaže nam Damir Kedžo.

Za pjesmu je snimljen i spot pod redateljskom palicom Mladena Đakovića – Mlaggio iz N.O. Production, i uz nesebičnu pomoć i potporu zajednice Talijana iz Rijeke.

Predivni kadrovi riječke palače Modello dodatno su pojačali dojam i emociju koju pjesma nosi, a koji svatko od slušatelja doživljava na svoj način. Neki od slušatelja su čuli snažnu ljubavnu poruku prema ženi, neki prema muškarcu, neki su osjetili neizmjernu tugu i povezali se s dragim ljudima koji nisu s nama, nekima je to pjesma o skrivanim emocijama i skrivenoj ljubavi, ali svi su prepoznali i osjetili ljubav.

To je ono najvažnije što nam muzika daje, i što vam duet Medee i Damira donosi, snažnu izvedbu, izuzetnu muzikalnost i emociju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

“U ovoj sam se pjesmi čak i pronašla iako je priča o prekidu veze i bolnom procesu nakon toga. Često se zanemaruju osjećaji nas tinejdžera jer kao: “što mi znamo što je ljubav, što su osjećaji i kako je glupo što to možda ponekad predramatično doživljavamo.” iskreno nam priznaje simpatična Medea Market Sindik.

Tinejdžeri se susreću s nekim novim emocijama i problemima za koje misle da nikad neće prestati i puno dramatičnije doživljavaju sve odnose: obiteljske i prijateljske i ljubavne.

“Da, ponekad imaš osjećaj da ti se ruši svijet i da više ništa neće biti isto, a odraslima je to ponekad i smiješno, valjda zaboravljaju da su i oni nekad bili tinejdžeri i kakav je osjećaj kad po prvi put spoznaš da si zaljubljen. Sretna sam i zahvalna svojim divnim prijateljima i obitelji koji su mi podrška u svemu pa i ovim osjetljivim godinama kada se moram nositi s nekim novim i kompliciranim životnim izazovima i osjećajima” , dodaje Medea.

Pjesma je i prekretnica u karijeri mlade pjevačice, jer je iz dječjeg svijeta polako uvodi u glazbeni svijet odraslih.

Ova talentirana djevojka dolazi iz Rijeke i glazbom se bavi od malih nogu. Završila je glazbenu školu, pjevala na dječjim festivalima, osvojila brojne nagrade , a šira javnost ju upoznaje nakon zapaženog nastupa u RTL Zvjezdicama.

Suradnja s Damirom i duet “Ne mogu iz dana u noć” uvode je na profesionalnu domaću glazbenu scenu, tamo gdje sigurno pripada.

Fotografije sa snimanja potpisuje Stella Mešić.

Tekst pjesme potpisuje Robert Pilepić, glazbu i aranžman potpisuje Duško Rapotec-Ute.

Zahvale idu Ivani Pirizović za styling, plesačima Eni Milin i Deanu Kranjčecu te Zajednici Talijana grada Rijeke na lokaciji Circolo za doprinos te nesebičnu potporu Medeinom glazbenom putu.

Tajim, svima koje znam
Da te još , uvijek ljubim
Da te kraj sebe osjećam
Svaki put kad oči zatvorim
Ne mogu iz dana u noć
Ne mogu iz noći u dan
Jer još uvijek vjerujem da ti pripadam
Ne mogu iz noći u dan
Ne mogu iz dana u noć
Bez tebe nit vidim nit znam
Kojim putem poć
Lutam umoran i sam
cestama na papiru
Koje ne vode nikuda
vraćaju me mom nemiru

Komentari