Besplatna autocesta kroz Gorski kotar: ‘Situacija je hitna i ne trpi odlaganja’

Besplatna autocesta kroz Gorski kotar: ‘Situacija je hitna i ne trpi odlaganja’

- in RIJEKA I REGIJA
Photo: Borna Filic/PIXSELL

Ivica Knežević, gradonačelnik Delnica, s s ministrom Butkovićem dogovorio je besplatno korištenje autoceste A6 kroz Gorski kotar do subote

Nakon što se vozači prijave gradonačelniku Delnica, Grad će informacije proslijediti na naplatne postaje, kako bi se prijavljeni vozači mogli propuštati bez naknade.

Ivica Knežević, gradonačelnik Delnica, snježnim uvjetima tradicionalno najpogođenijeg grada, ističe da je s ministrom Butkovićem dogovorio besplatno korištenje autoceste A6 kroz Gorski kotar sve do subote. Konkretno, na potezu od naplatne postaje Vrbovsko nadalje prema Rijeci moći će se besplatno voziti svi koji primjerice žive u Gorskom Kotaru, a rade u Rijeci, javlja Novi list.

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Međutim, za to je potrebno se prijaviti gradonačelniku. Za ovaj akcijski plan besplatnog korištenja autoceste mogu se javiti vozači čiji automobili imaju registarske oznake DE, RI ili neku drugu oznaku (ako su automobili na leasing). Prijavljuje se izravno, SMS-om na gradonačelnikov broj: 098-210-771.

“Znam da će mi mnogi prigovarati što sam si kao gradonačelnik jedne jedinice lokalne samouprave dao za pravo zastupati interese čitavog Gorskog kotara, no situacija je hitna i ne trpi odlaganja. Uostalom taj potez donosi dobro za sve pa se možda i neće nitko žaliti”, izjavio je gradonačelnik Delnica Ivica Knežević.

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Nakon prijave gradonačelniku Grad Delnice će informacije proslijediti na naplatne postaje kako bi se verificirani automobili mogli propuštati bez naknade, donosi Novi list.
Vijesti.hr

Komentari

Facebook Comments