BEZ DOZVOLE: U više riječkih ugostiteljskih objekata 38-godišnjak organizirao igre na sreću

BEZ DOZVOLE: U više riječkih ugostiteljskih objekata 38-godišnjak organizirao igre na sreću

- in Crna kronika

U sklopu konferencije za novinare održane danas u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj policija je izvijestila o dosadašnjim rezultatima kriminalističkog istraživanja koje se odnosi na kaznena djela iz domene organiziranog kriminaliteta

Kako je na konferenciji izvijestio voditelj Službe organiziranog kriminaliteta u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj, Dražen Horvat, kriminalističko istraživanje se provodi nad više osoba.

U dosadašnjoj fazi istraživanja osumnjičen je 38-godišnji hrvatski državljanin. Policija ga sumnjiči za organiziranje igara za sreću bez dozvole nadležnih tijela u više objekata na području grada Rijeke, odnosno kazneno djelo nedozvoljene igre na sreću.

Tijekom kriminalističkog istraživanja provedene su pretrage četiriju ugostiteljskih objekata na užem i širem području grada Rijeke.

Pronađeno je i oduzeto sedam aparata za igre na sreću, više od 20 000 kuna te dokumentacija koja se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Uz ugostiteljske objekte pretražen je dom i prostori kojima se služi 38-godišnjak, gdje su pronađena računala i računalna oprema, koja je služila za počinjenje kaznenog djela.

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, 38-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Komentari