BIJELI OTPUTOVALI U BEČ Pavičić i Punčec: Ne smijemo podcijeniti Austriju, ali vjerujemo u dobar rezultat

BIJELI OTPUTOVALI U BEČ Pavičić i Punčec: Ne smijemo podcijeniti Austriju, ali vjerujemo u dobar rezultat

- in HNK Rijeka, Sport

Treća stanica u Europskoj ligi za nogometaše Rijeke ove sezone bit će Beč

Austrija Beč novi je izazov za izabranike Matjaža Keka, a austrijski sastav u prva dva kola ubilježio je uvjerljiv poraz na domaćem travnjaku u ogledu s Milanom (1:5), te je osvojio vrijedan bod na gostovanju kod AEK-a (2:2)

– Očekivanja su velika, ali ne treba nas zavarati njihova lošija forma u posljednje vrijeme. Ova utakmica će biti drugačija. Moramo biti pravi, agresivni, stajati blizu igrača, dati maksimum i rezultat će doći, rekao je Domagoj Pavičić, nogometaš Rijeke.

Austria je na putu do Europske lige izbacila Osijek, ali hrvatski predstavnik je nakon poraza na domaćem travnjaku (1:2) bio nadomak ukupnog slavlja slavivši u Beču 1:0.

– Ušli smo u Europsku ligu s očekivanjima i moramo početi skupljati bodove. Igramo protiv dobrog, organiziranog, i čvrstog protivnika. Ne trebamo se bojati i možemo se nadati pozitivnom rezultatu. Možemo obećati da ćemo dati maksimum, rekao je Robert Punčec, branič Rijeke.

Nikoga u Rijeci nisu zavarali nešto lošiji rezultati i poraz Austrije Beč u posljednjem prvenstvenom ogledu na gostovanju kod Sturma.

– Austrija ne briljira u prvenstvu, a i Osijek je u Europskoj ligi dobro odradio gostovanje. Mi smo dobro igrali protiv Salzburga, koji je najbolja ekipa u Austriji, ali ne podcjenjujemo suparnika jer znamo da se radi o dobroj ekipi, zaključio je Renato Punčec.

 

Komentari