BLISKI SUSRET S HORVATINČIĆEM: ‘Divljački je uletio i pretekao tramvaj. Sreća pa sam stao na vrijeme’

BLISKI SUSRET S HORVATINČIĆEM: ‘Divljački je uletio i pretekao tramvaj. Sreća pa sam stao na vrijeme’

- in Na rubu
Foto: Ilustracija (Sanjin Strukic/PIXSELL)

“Idem zakoračiti na pješački, kad u suprotni trak divljački ulijeće crni džip i pretječe tramvaj. Sreća pa sam stao na vrijeme”, naveo je čitatelj

Čitatelj Dubrovačkog dnevnika danas je imao bliski susret s Horvatinčićem:
‘Korumpirana državo, goni se’, napisao je na svom Facebook profilu čitatelj Dubrovačkog dnevnika.

Naime, on je jučer u Zagrebu, točnije na križanju Ilice i Frankopanske, imao bliski susret s Tomislavom Horvatinčićem.

“Idem zakoračiti na pješački, kad u suprotni trak divljački ulijeće crni džip i pretječe tramvaj. Sreća pa sam stao na vrijeme”, naveo je čitatelj te dodao kako je za volanom bio “slobodni masovni ubojica s vozačkom dozvolom”.

Aludirao je na Horvatinčića koji je odlukom suda nedavno nepravomoćno oslobođen svih optužbi u slučaju kada je 2011. godine gliserom naletio na jedrilicu i u teškoj pomorskoj nesreći skrivio smrt talijanskih supružnika.

Horvatinčić je 1980. godine usmrtio i Mandu Vučković na pješačkom prijelazu u Zagorskoj ulici u Zagrebu za što je dobio šest mjeseci kazne, a vozačka mu nije bila oduzeta.

Sljedeća nesreća sa smrtnim posljedicama, 1989. dogodila se na Aleji Bologne u Zagrebu kada je poginula Nada Petrović, a 2009. godine terencem se zaletio u automobil u kojem je bila četveročlana obitelj. Na sreću, ozbiljnijih ozljeda nije bilo.
Vijesti.hr

 

Komentari