BLOGER KRULE: ‘Praunuci Agrokorovih savjetnika će voziti levitirajuće BMW-e, a naši će točiti ložaka u golfove dvice’

BLOGER KRULE: ‘Praunuci Agrokorovih savjetnika će voziti levitirajuće BMW-e, a naši će točiti ložaka u golfove dvice’

- in Na rubu
Jadranko Hodak, poznatiiji kao Bloger Krule (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

‘Koji jebeni savjetnici? Popalila stoka pare… ošle pare na račune banke na Kajmansko otočje’, piše Bloger Krule u novoj objavi na FB-u

Bloger Krule na sebi svojstven način komentirao je enormne troškove Agrokorovih savjetnika, a njegov status postao je hit na Facebooku.

Vele danas u dnevniku kako je Agrokor na savjetnike potrošio 321 mil. kuna i to bez PDV-a! (cca 52 mil. dolara). Nama koji ne znamo kako izgleda novčanica od iljadu kuna ta vijest zvuči ka elaborat o razvoju budizma u Kuterevu te utjecaj istog na parenje mrkih medvjeda.

Koji jebeni savjetnici? Popalila stoka pare… ošle pare na račune banke na Kajmansko otočje… da im praunuci za 100 godina voze levitirajuće BMW-e… a naši praunuci nek toče ložaka u golfove dvice. Dok su oni na najčišćem kokainu i najboljim kurvama… mi smo na malim plaćama… kreditima… ustašama i partizanima.

Djecu šalju u London na fakultete… mi našu u Irsku ko konobare i kuhare. Oni se voze u audijima pod rotirkama, mi isto… u hitnoj, u 40toj nas udario infarkt. Oni u restoranima i buticima, mi u fast foodovima i majicama iz košara trgovačkih centara. Oni avokado… mi jabuke. Oni parket… mi laminat. Oni filharmoniju… nama ostala Jelena Rozga… E tu je ošlo 321 000 000 kn...”

Vele danas u dnevniku kako je Agrokor na savjetnike potrošio 321 mil. kuna i to bez PDV-a! (cca 52 mil. dolara)Nama…

Objavljuje Bloger Krule – Obrana i zaštita od gluposti15. svibnja 2018

Vijesti.hr

Komentari

Facebook Comments