DETALJI SLUČAJA MUMIFICIRANE ŽENE: Sin podmetnuo požar jer mu poštar više nije htio uručivati majčinu mirovinu?

DETALJI SLUČAJA MUMIFICIRANE ŽENE: Sin podmetnuo požar jer mu poštar više nije htio uručivati majčinu mirovinu?

- in Crna kronika
Foto: Riječanin

Još traju rasprave o slučaju mumificirane žene koju je sin mrtvu skrivao u stanu u Rijeci najmanje dvije godine

Jedna od pretpostavki je kako je sin, Fabian U. (42) sam podmetnuo požar, a zatim pobjegao u Njemačku, gdje je i rođen, piše Novi list.

Susjedi pričaju kako je Fabo, kako ga zovu, nakon požara skupio 200 eura te otišao u Njemačku. Neki smatraju da je otišao u Stuttgart, gdje mu bratić radi kao kuhar, posebno zato što se i Fabian školovao za rad u ugostiteljstvu, te je po zanimanju konobar, doduše nezaposlen.

Istraga još nije dala odgovor zašto nije prijavio majčinu smrt, već je njeno tijelo najmanje dvije godine ležalo na trosjedu u dnevnom boravku, ispod hrpe pokrivača i smeća, kojeg je Fabian pasionirano skupljao u stanu.

Vjerojatan razlog je taj što je ona dobivala njemačku mirovinu, koju je njen sin podizao u pošti ili od poštara. Stanari kažu kako su ga prije mjesec dana vidjeli kako se svađa s poštarom, koji mu je rekao da mu više ne može uručivati majčinu mirovinu.

To bi mogao biti razlog zašto je Fabian podmetnuo požar (OVDJE), jer je možda mislio da će na taj način uspjeti sakrti činjenicu kako je žena već dulje vrijeme mrtva.

Pretpostavlja se kako je njegova majka, Milka M. preminula prije najmanje dvije, a najviše pet godina. Žena je bila gluhonjema i slabo pokretna, a najvjerojatnije je da je njena smrt nastupila 2015. godine.

Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

 

Komentari