“DISKRETNA CRNKA” Riječanka dobila najveću novčanu kaznu u Hrvatskoj za prostituciju

“DISKRETNA CRNKA” Riječanka dobila najveću novčanu kaznu u Hrvatskoj za prostituciju

- in Crna kronika
Foto: Ilustracija

A sve za bavljenje najstarijim zanatom na svijetu

Riječanka Adrijana Ademi (23), nezaposlena mlada žena sa završenom osnovnom školom, kažnjena je na Prekršajnom sudu u Rijeci novčanom kaznom od 102,24 eura. Prekršajni sud u Rijeci proglasio ju je krivom po članku 12. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – tim člankom osuđuje se odavanje prostituciji, najstarijim zanatom na svijetu.

Inače, Adrijana Ademi već je dobro poznata policiji zbog krađa i prijevara te prostitucije.

pravo joj je “mamljenje” žrtava nagovještavanjem seksualnog odnosa već bila taktika da potom muškarce prevari i okrade. Prošle godine osuđena je na godinu dana zatvora zbog krađa i krivotvorenja. Dok je jedan od njezinih klijenata bio u toaletu, ukrala mu je šestotinjak kuna, 100 eura i 50 australskih dolara te Master i Diners karticu, a iste noći je ‘ispeglala’ karticu i 950 kuna na benzinskoj crpki.

Prekrašajni sud kaznio ju je jer je Adema je u travnju 2015. godine u nakani stjecanja zarade, putem oglasnika Burza, u rubrici Poznanstva, objavljivala oglas sadržaja: “Zgodna crnka pruža usluge seksa. Diskrecija zajamčena”.

Ovo je najveća novčana kazna koju je zakonodavac propisao zbog odavanja prostituciji.

Protiv A. A. pokrenut je i sudski proces. U tri objedinjene optužnice osumnjičena je da je telefonom dogovarala pružanje seksualnih usluga. Prije intimnog druženja klijenta bi natjerala da se istušira te iskoristila njegovu odsutnost za krađu. Navodi se kako je jednome iz džepa traperica uzela 1.700 kuna, a drugome oko 2.000 kuna, pa napustila stan, prenosi Novi list.

VIDEO DANA:

Komentari