Evo nam posla iz snova: Traži se degustator pizze!

Evo nam posla iz snova: Traži se degustator pizze!

- in Biznis, Na rubu

Nakon Ferrera i testiranja čokolade dolazi još jedan posao iz snova

Kada govorimo o poslu iz snova, obično dolaze u obzir oni koji se temelje na užitku, poput spavanja, zabavljanja, ostajanja kod kuće pa i hrane. Danas su ti poslovi naveliko zastupljeni, recimo testiranje madraca i degustiranje čokolade. Ovoga puta novi posao iz snova također dolazi iz kuhinje, pod nazivom: Kušač Pizze.

Ooni, tvrtka koja stvara pećnice za pizzu, oglašava nevjerojatan položaj koji će uključivati “pizzu, pizzu i samo pizzu”:

“Zapošljavamo više ljudi za niz uloga Kušača Pizze – ove uloge bit će jedinstvena mješavina receptorskog razvoja, testiranja proizvoda i ambasadora marke.

Pomoći ćete nam u razvoju i testiranju recepata pomoću naših pizza iz peći na drva, kao i testiranje i davanje povratnih informacija o novim proizvodima, kao i prikazivanje Oonija svijetu putem vaših računa na društvenim medijima i na događajima uživo.

Možete se nalaziti bilo gdje na svijetu – ako se zaposlite, poslat ćemo vam jednu od naših pizza pećnica kako biste odmah počeli peći! To je plaćeni honorarni položaj s naknadom za odlučivanje ovisno o iskustvu.”

Da biste se prijavili, pošaljite videozapis o sebi Ooniu, obavljajući neke vještine za izradu pizze i objasnite zašto ste osoba za posao. Zapamtite, dobivate novac i pizzu ako ste uspješni. Natječaj se zatvara 14. listopada, nakon čega će tvrtka kontaktirati one koji se nalaze na popisu odabranih.

Za više informacija kliknite OVDJE.

Buzzara.rtl.hr

VIDEO DANA: 

Komentari