(FOTO) ATRAKCIJA CRIKVENIČKE RIVIJERE: Grofova “kockica” opet vozi, „proradila“ zahvaljujući maestralnim Vatrenima!

(FOTO) ATRAKCIJA CRIKVENIČKE RIVIJERE: Grofova “kockica” opet vozi, „proradila“ zahvaljujući maestralnim Vatrenima!

- in Lifestyle

Njena je pozicija, kao i uvijek, Jadranska magistrala u Selcu te Crikvenička riviera

Mladi penzioner Branko Pobor Grof iz Selca, po struci izvorno autolakirer, na Crikveničkoj rivijeri možda je najpoznatiji po svom Renaultu 18 iz 1985. koji je ukrašen hrvatskim crveno – bijelim kvadratićima i natpisima “U boj, u boj…” i “Proud to be Croat”, najčešće parkiran na Jadranskoj magistrali u Selcu.

Grof je auto uredio za Europsko nogometno prvenstvo u Austriji prije 10 godina – 2008. godine. Nažalost prošle 2017. godine “kockica” je dala dala svoje i nije prošla tehnički pregled pa je skončala u starom željezu.

Ove, 2018. godine “kockica” Renault 18 iz 1985. godine se poput feniksa budi iz pepela i spremna je kao podrška našim Vatrenima koji briljiraju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji!

A njena je pozicija, kao i uvijek, Jadranska magistrala u Selcu te Crikvenička riviera.

Zanimljivo je i to da je Grofov sin Andrej isto godište kao i popularna “kockica”!

Na pitanje je li razmišljao da potraži sponzore za ukrašavanje automobila, Grof odgovara: „Ma kockica j’ samo naše familijarno veselje i veseli nas da se drugi s njun slikaju i ponose, a ovu su “kockicu” ukrasili moji dobri prijatelji iz struke i zet sa prijateljima iz aha marketinga I tiskare Printeo iz Zagreba“.

Parkiralište “kockice” prošle je godine postalo popularno u nacionalnim medijima jer je inovativni Grof – kako mu se supruga ne bi zabila automobilom u zid – na vozilo objesio pajete za barku!

Komentari