(FOTO) BOŽIĆNA REVIJA “SNJEŽNA KRALJICA”: Riječke sirene u nedjelju izvode božićnu čaroliju

(FOTO) BOŽIĆNA REVIJA “SNJEŽNA KRALJICA”: Riječke sirene u nedjelju izvode božićnu čaroliju

- in Mozaik, RIJEKA I REGIJA, Sport

Klub sinkroniziranog plivanja “Primorje Aqua Maris”, kao i svake godine pred blagdane održava sad već tradicionalnu božićnu revija svih uzrasta riječkih sinkro plivačica. Lijepi je to povod da svi zainteresirani građani vide na djelu talentirane plivačice u sportu koji je spoj plesa, plivanja i atletike. Revija će se održati ovu nedjelju, 17. prosinca s početkom u 17 i 30 sati na Bazenima Kantrida. Karata koje možete kupiti u tajništvu kluba na bazenu, ostalo je još vrlo malo, zato požurite.

Uz revije na temu iz crtića “Snježna kraljica” koje će izvoditi 110 plivačica riječkog kluba svih uzrasta od kojih najmlađa ima 5, a najstarija 18 godina i koje su pripremile  vrijedne trenerice, na završetku još  jedne uspješne sezone u kojoj su osvojena državna prvenstva i ostvareni zapaženi reprezentativni nastupi, bit će proglašene i nagrađene najuspješnije plivačice u sezoni 2016/2017.

Revija od devet točaka uz prigodnu nježnu, zimsku glazbu bit će kombinacija ljepote pokreta, scenografije i svjetla.

Ujedno će to biti i prigodan oproštaj od ove godine u kojoj se Klub sinkroniziranog plivanja “Primorje Aqua Maris” okitio mnogim zlatnim medaljama u državi i inozemstvu.

Komentari