(FOTO) Čarobni LEGO svijet dolazi u riječki Tower Center!

(FOTO) Čarobni LEGO svijet dolazi u riječki Tower Center!

- in Lifestyle

Djeco i roditelji, čarobni LEGO svijet dolazi u Tower Centar!

U subotu 13. listopada od 10 do 19 sati na 2. katu Tower Centra održat će se velika izložba LEGO kreacija koje izlažu članovi kluba Kockice.

Najmlađe očekuje besplatna igraonica s više od 20 tisuća LEGO kockica, a za malo starije tu je posebni LEGO Technic kutak!

„Kockice“ su prvi i jedini klub koji okuplja LEGO entuzijaste u Hrvatskoj, a trenutno broje oko 70 članova u cijeloj Hrvatskoj, svih dobnih skupina i interesa.

Članove Kluba veže zanimanje za LEGO: skupljanje i slaganje LEGO kocaka i izrada LEGO modela. Jezgru Kluba čine njegovi punoljetni članovi, na temelju čega se Klub veže s drugim sličnim klubovima u inozemstvu i ostvaruje suradnju s LEGO grupom, ali vrlo važan dio su i klupski “juniori”, čije je sudjelovanje na izložbama i u radu Kluba nezamjenjiv dio mozaika Kockica.

LEGO® klub “Kockice” osnovan je 7. studenog 2008. godine u Zagrebu. Službenom udrugom postao je 30. ožujka 2009. godine. Klub ”Kockice” također ima i status RLUG-a (Recognized LEGO User Group), odnosno dio je mreže svjetske zajednice LEGO entuzijasta (AFOL-a) koja ima podršku TLG grupe (The LEGO Group).

Članovi Kluba redovito sudjeluju i na međunarodnim LEGO izložbama i sajmovima, predstavljajući svoje radove, ali i svoj Klub i svoju zemlju.

VIDEO DANA:

Komentari