(FOTO) HAPPY LAND Najveći riječki zabavni park ponovno otvorio vrata

(FOTO) HAPPY LAND Najveći riječki zabavni park ponovno otvorio vrata

- in Lifestyle

Najveći riječki zabavni park Happy Land nakon preuređenja ponovno je otvorio svoja vrata sa novom, još atraktivnijom ponudom

Nalazi se u sklopu Tower Centra Rijeka (ulaz s glavne ceste na kraju trgovačkog centra, prije skretanja za gornje garaže, vlastiti parking).

Zabavni centar proteže se na 2500m2 te je podijeljen u nekoliko cjelina: velika igraonica sa rođendaonicama koja se proteže na 1000m2, bowling centar sa 6 staza za kuglanje, ugostiteljska zona – Kooglana Food&Bar, sala sa aparatima za zabavu (biljari, zračni hokej, košarka, simulatori vožnje, klackalice…) te LaserTag Arena.

Zabavni park nudi organizaciju proslave rođendana za djecu na kuglani, u LaserTag Areni i u igraonici. Prostor je namijenjen i za organizaciju raznih događaja kao što su teambuildinzi, djevojačke i momačke večeri.

Happy Land igraonica prostire se na 1000 m2 te nudi sadržaj za djecu od 6mj. do 10 g. Raznoliki labirinti, bazeni sa lopticama, tobogani i prepreke nude višesatnu zabavu. U sklopu igraonice nalazi se i prostor za roditelje. Radno vrijeme igraonice je od pon-pet. Od 16.00-20.00, sub-ned 10.00-20.00h.

LaserTag Arena je novi uzbudljiv sadržaj koji nudi zabavu za uzrast 8+, a izrazito je popularna i među odraslima (pogotovo ljubiteljima TV serije Kako sam upoznao vašu majku). Arena se proteže na 300m2 i sadrži prepreke i mete za igrače kao i reflektirajuće prsluke i puške. Moderna verzija paintballa posebno će se dopasti i svima onima koji vrijeme provode uz Playstation igricu Fortnite. LaserTag igra je bezopasna, a igra se pod budnim okom animatora.

Kooglana Food&Bar nudi vrhunske pizze, hamburgere, roštilj na drveni ugljen, salate, tjestenine i njoke, kao i popularan Fingerfood idealan za konzumaciju na Bowlingu za vrijeme igranja, a sve to po izrazito povoljnim cijenama. Od 01.10. u ponudi će biti i raznolike marende kao i doručak.

U sklopu Bara nalazi se prostor za pušače kao i vanjska terasa na samom ulazu u zabavni park. Ulaz sa vanjske strane restorana nudi uslugu Food2Go – možete napraviti svoju narudžbu na broju 099/20 888 30 i čeka vas spremna kada stignete, zaustavite se na otoku na glavnoj cesti, preuzmete svoju hranu i uživate u njoj doma. Ako se želite zadržati u Kooglani i Happy Landu, na raspolaganju vam stoji 20 parkirnih mjesta odmah uz sam ulaz.

U sklopu sale sa aparatima nalaze se 4 biljar stola, 5 zračnih hokeja, simulatori vožnje, autići za vožnju, košarka… I drugi zabavni sadržaji za sve uzraste.

Bowling zona obuhvaća 6 profesionalnih Brunswick staza sa svjetlosnim efektima u večernjim terminima kao i kuglama za djecu I odrasle. Bowling je idealna zabava za sve dobne skupine i ne zahtjeva posebnu fizičku spremu, a za djecu su dostupne ogradice uz stazu kao i tobogan za kugle kako bi i oni u potpunosti uživali u čarima igre. Rođendanske proslave organiziraju se za djecu od 8 plus.

Radno vrijeme Kooglana Food&Bara i Bowlinga je svakim danom od 8.00 do 24.00 (kuhinja radi od 8-23), Happy Land igraonice i LaserTag Arene od ponedjeljka do petka od 16.00-20.00, subotom i nedjeljom od 10.00-20.00h.

Interesantno je pripomenuti da je otvaranjem Happy Land zabavnog parka i Kooglane prostor koji je duže vrijeme bio zapušten i zatvoren otkad je Semeraro otišao iz Tower Centra sada izrazito atraktivno uređen i opremljen, te je posao našlo 20tak mladih Riječana.

Kontakt broj Happy Land igraonice je 091/ 20 888 31 (organizacija rođendanskih proslava na bowlingu, LaserTag Areni i u igraonici), kontakt broj za rezervaciju staze na bowlingu i narudžbu hrane je 099/20 888 30.

Komentari