(FOTO) KOSTRENA Preko 200 natjecatelja uživalo na Kostrenskoj điradi 2018.

- in RIJEKA I REGIJA

Nakon proglašenja pobjednika održano je i natjecanje u povlačenju konopa u čemu su se iskušali svi- od onih najmlađih do najstarijih

Na današnjoj je manifestacij Kostrenska đirada 2018 sudjelovalo dvjestotinjak natjecatelja u devet različitih kategorija.

Start utrke bio je “kod sidra” u 10 sati kada su manifestaciju otvorili najmlađi – djeca vrtića “Zlatna ribica” iz skupine RIBICE 1, dobne skupine 3 do 4 godine koja su trčala 100 metara s roditeljima.

Sudjelovali su i polaznici vrtića RIBICE 2 u dobi od 5 do 6 godina, MORČIĆI 1- učenici 1. i 2. razreda Osnovne škole Kostrena, MORČIĆI 2- učenici 3. i 4. razreda, MORČIĆI 3- učenici 5. i 6. razreda, MORČIĆI 4- učenici 7. i 8. razreda.

Svoj doprinos manifestaciji dali su i umirovljenici Kostrene natjecavši se do restorana “Kostrenka”, a revijalno je održana i utrka osoba s invaliditetom do Kostrenke i nazad do startne pozicije.

Juniori su istrčali najdulju rutu, 3500 metara.

Nakon proglašenja pobjednika održano je i natjecanje u povlačenju konopa u čemu su se iskušali svi – od onih najmlađih do najstarijih.

Manifestaciju su organizirali Sportska zajednica Općine Kostrena, Općina Kostrena, Savjet mladih Općine Kostrena uz potporu DV Zlatna ribica i OŠ Kostrena. Suorganizatori su i udruga Vali, DVD Kostrena, KG Špažićari, KD Kostrena, INA koja je pripremila poklon pakete za sve koji su osvojili 1. mjesto te METIS koji je osigurao majice za sve sudionike manifestacije.

Komentari