(FOTO) MAJKA ZASPALA Dijete palo s balkona na 3. katu u Zagrebu

(FOTO) MAJKA ZASPALA Dijete palo s balkona na 3. katu u Zagrebu

- in Crna kronika
Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Dijete je na obradi u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj

Maleno dijete palo je s balkona na trećem katu u zagrebačkoj Ulici Božidara Adžije u subotu prijepodne. Prevezeno je s teškim ozljedama u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj.

Kako doznajemo, majka je zaspala s djetetom te nije primijetila da se probudilo i otišlo iz kreveta. Posljedice za dijete vjerojatno bi bile daleko teže da na prozoru na katu ispod nisu bile izbočene rolete koje su donekle ublažile pad.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

“Išao sam do frizera. U Ulici Božidara Adžije vidio sam dijete kako pada, jako je udario u beton. Čini mi se da je to bio treći kat. Dijete je nakon pada bilo živo, roditelji su se spustili u roku od sekunde i pozvali Hitnu koja je brzo stigla. Čuo sam krikove od mame dok su silazili, a kad su sišli dolje jecali su. Otac je također bio u šoku, čitavo vrijeme se držao za glavu”, ispričao je svjedok tragičnog događaja za 24 sata.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Dodaje kako su mu liječnici pružili prvu pomoć i provjerili puls, a nakon toga stavili su ga na nosila i odmah odveli u bolnicu. Dijete prema neslužbenim informacijama ima samo tri godine.

“U tijeku obrada djeteta koje je prebačeno k nama s vidljivom ozljedom na glavi. Trenutačno je na CT-u kako bismo utvrdili postoje li ozbiljnije ozljede glave, a zatim ćemo provjeriti ima li ozljeda vratne kralježnice, abdomena ili grudnog koša”, potvrdio je ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb prof.dr.sc. Goran Roić.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Vijesti.hr
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Komentari