(FOTO) OPREZ! Na vijaduktu Svilno nakon nesreće teretnjak prepriječio cestu

(FOTO) OPREZ! Na vijaduktu Svilno nakon nesreće teretnjak prepriječio cestu

- in Crna kronika
Foto: V. Linić

Do nesreće je došlo nešto prije 17 sata, vjerojatno zbog prevelike brzine teškog vozila

Danas nešto prije 17 sati na vijaduktu Svilno došlo je do prometne nesreće u kojoj je, prema sada dostupnim saznanjima, sudjelovalo jedno vozilo.

Foto: Matea Mrak

Vozač teretnog vozila spuštajući se iz smjera Čavli prema Rijeci u jednom trenutku, po ulasku u lijevi zavoj, izgubio je kontrolu nad teretnjakom. Teško vozilo se zanijelo i udarilo u ogradu uz cestu, zapriječivši nakon toga dvije prometne trake.

Sreća u nesreči je da je ograda izdržala udarac teškog vozila! Koliko je tragedija bila blizu njajbolje ilustrira ova fotografija Vedrana Linića snimljena “iz žablje perspektive”, odnosno ispod vijadukta!

Foto: Vedran Linić

Zasad nisu poznati točni uzroci ove nesreće, pretpostavka je kako je vozilo prevelikom brzinom ušlo u rečeni zavoj, no ostaje mogućnost i tehničkog kvara na vozilu odnosno, moda, otkazivanja kočnica.

Vozači – česti korisnici ovog prometnog pravca upozoravaju kako je kolnik na ionako neugodnom visinskom prijelazu na toj cesti i inače jako sklizak, a pogotovo je to slučaj kada pada kiša!

O točnim uzrocima nesreće više će se znati nakon vještačenja vozila i obavljenog policijskog očevida.

Foo: Vedran Linić

Nakon nesreće odnosno nakon što je teretnjak zapriječio gotovo u cijelosti prolaz prema Rijeci, na cesti se stvorila velika gužva.

Molimo vozače za strpljenje dok se sve ovo ne raščisti!

Komentari