(FOTO) Policija objavila tko je kriv za pogibiju mladog motociklista na Marinićima

(FOTO) Policija objavila tko je kriv za pogibiju mladog motociklista na Marinićima

- in Crna kronika

Vozač motocikla, starosti 32 godine, smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23.20 sati u Marinićima (OVDJE)

U prometnoj nesreći je sudjelovalo osobno vozilo marke Seat, riječkih registracijskih oznaka kojim je iz smjera Viškova prema Pehlinu upravljao 34-godišnji vozač.

Dolaskom do raskrižja vozač Seata nije propustio vozila iz suprotnog smjera kojom prilikom je došlo do sudara s motociklom marke Yamaha, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao stradali 32-godišnjak.

Zbog zadobivenih ozljeda 32-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka, gdje je nažalost preminuo. Nastavlja se utvrđivanje svih okolnosti ove prometne nesreće.

Inače, na području Policijske uprave primorsko-goranske jučer je zabilježeno 11 prometnih nesreća, od kojih osim navedene prometne nesreće sa smrtno stradalom osobom izdvajamo i prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen 57-godišnji vozač osobnog vozila.

Ova prometna nesreća dogodila se jučer oko 10 sati u mjestu Mučići na matuljskom području, a teško ozlijeđeni vozač je upravljao osobnim vozilom VW Polo. U stražnji dio njegova vozila udarilo je osobno vozilo VW Golf kojim je upravljao 31-godišnji vozač, nakon čega je VW Polo udario u cjepanice složene u obližnjem dvorištu.

Radi pružanja liječničke pomoći ozlijeđeni 57-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

VIDEO DANA:

Komentari

Facebook Comments