(FOTO) Policija: U nesreći na Martinkovcu jedna osoba lakše ozlijeđena

(FOTO) Policija: U nesreći na Martinkovcu jedna osoba lakše ozlijeđena

- in Crna kronika
Foto: Riječanin

Prometna nesreća dogodila se jučer oko 19 sati a uključeno je bilo i patrolno vozilo Policijske uprave primorsko-goranske

Kako smo jučer izvijestili OVDJE, na području Martinkovca u nedjelju navečer došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo i jedno patrolno vozilo Policijske uprave primorsko-goranske.

Kako se sinoć nisu mogli dobiti službeni podaci o nesreći, a svjedoci su događaj opisali prema svojim dojmovima o onome što su čuli i vidjeli, uputili smo upit Policijskoj upravi primorsko-goranskoj kako bi saznali što se točno dogodilo i o tome izvijestili zainteresiranu javnost.

Danas smo iz Policijske uprave primorsko-goranske dobili odgovor na upit kojeg vam prenosimo u cijelosti:

Jučer oko 19 sati na području Martinkovca u Rijeci dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo službeno vozilo MUP-a.

Do nesreće je došlo kada je vozilo MUP-a, kojim je upravljao policijski službenik, prilikom intervencije i s upaljenim posebnim uređajem za davanje svjetlosnih znakova, po nailasku vozila iz suprotnog smjera udarilo u zadnji dio osobnog vozila marke Citroen, riječkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 29-godišnja hrvatska državljanka.

U nesreći je 29-godišnja vozačica zadobila lakše tjelesne ozljede, a okolnosti nesreće se još uvijek utvrđuju“, stoji u odgovoru iz Policijske uprave primorsko-goranske.

VIDEO DANA: 

Komentari