(FOTO) POTOP U MAKARSKOJ: Palo 118 litara kiše, vatrogasci od jutra ispumpavaju vodu iz garaža i podruma

(FOTO) POTOP U MAKARSKOJ: Palo 118 litara kiše, vatrogasci od jutra ispumpavaju vodu iz garaža i podruma

- in Vijesti

Jake kišne oborine nanijele su na više mjesta na prometnice zemlju i kamenje

Jako grmljavinsko nevrijeme praćeno kišom, a na kratko i tučom, zahvatilo je u noći s ponedjeljka na utorak Makarsku i dio Makarskog primorja, gdje je u sat vremena palo 90 litara kiše po četvornom metru, pa vatrogasci ispumpavaju vodu iz potopljenih objekata.

U protekla 24 sata palo je 118 litara kiše po metru četvornom, a minule noći u vremenu od 1 do 2 sata palo je 90 litara kiše po četvornom metru, doznaje se danas od Gradskog centra Osejava u Makarskoj.

Sinoć oko 01:00 u vatrogasni operativni centar počele su pristizati brojne dojave o prodiranju vode u brojne…

Objavljuje Vatrogasci MakarskaUtorak, 20. studenoga 2018.

Jake kišne oborine nanijele su na više mjesta na prometnice zemlju i kamenje, ali su nanose s cesta jutros rano uklonili makarski komunalci pa se promet na gradskim i prigradskim cestama kao i na Jadranskoj magistrali odvija normalno.

Vatrogasci i dalje imaju pune ruke posla zbog potopljenih garaža, prizemnih i drugih objekata, a jutros do 7 sati imali su 32 intervencije na pumpanju vode iz gospodarskih i privatnih objekata, kazao je županijski vatrogasni zapovjednik Dražen Glavina.

Zbog nepovoljnih vremenskih prilika na moru od jutros u 6 sati u prekidu je trajektni promet na liniji Sumartin Makarska.
Vijesti.hr

Komentari