FOTO Riječanin Sebastian Mendiković drugi na bodybuilding Prvenstvu Hrvatske

FOTO Riječanin Sebastian Mendiković drugi na bodybuilding Prvenstvu Hrvatske

- in Sport

Uspješni riječki bodybuilder Sebastian Mendiković, koji je sve poznatiji i po svojim glumačkim pokušajima i rolama, osvojio je odlično drugo mjesto na nedavno održanom, vrlo jakom Prvenstvu Hrvatske u bodybuildingu – kategorija „mens physique-visoka“.

received_10153309135344373

Na taj način Sebastian je pridodao novu medalju niski svojih uspjeha, jer je tek prije par tjedana osvojio naslov pobjednika uglednog bodybuilding-fitness natjecanja Križ Open gdje je trijumfirao u istoj kategoirji .

received_10153309135384373

Bodybuilder zavidne stature i izgleda zasigurno je mnogim našim čitateljicama (a vjerojatno i ponekom čitatelju) poznat po još nečemu – bio je muška glumačka zvijezda u glazbenom videospotu „Dobrodošao u klub“ najpopularnije hrvatske pjevačice Severine, gdje je zapažen u tolikoj mjeri da ga je i samog iznenadilo toliko zanimanje javnosti za njega.

received_10153309137949373

Govoreći o tajnama svog dobrog izgleda i sjajne sportske forme, Sebastian ima samo jedan recept: „Trening, vježbanje, ragbi, meditacija, razna sitna zadovoljstva, prijateljstvo, timski rad, najbolji krevet na svijetu, pas, ljubav, sunce…“.

Ne zvuči preteško, pokušajmo!

Komentari

Facebook Comments