(FOTO) STRAVIČAN ZLOČIN: Riječanka nožem izbola i ubila samohranog oca troje djece

(FOTO) STRAVIČAN ZLOČIN: Riječanka nožem izbola i ubila samohranog oca troje djece

- in Crna kronika
Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Zločin se navodno dogodio pred dvoje djece, dok je treće dijete bilo izvan kuće i navodno je ono pozvalo policiju i hitnu

Mrtav muškarac je pronađen u četvrtak oko 17.40 sati u Goli uz mađarsku granicu. Koprivnička policija je primila od pogranične dojavu da je nađen mrtav muškarac izboden nožem, pišu 24 sata.

24 sata neslužbeno doznaju da se radi o samohranom ocu troje djece.

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Policija je u kratkom priopćenju odmah navela da se sumnja u nasilnu smrt, a Podravski.hr saznaje da je riječ o ocu troje malodobne djece čija je majka, supruga ubijenog, preminula prije nekoliko godina.

Podravski također doznaje da je muškarac usmrćen hladnim oružjem, najvjerojatnije nožem, a prve informacije govore kako se za njegovu smrt sumnjiči ženska osoba, navodno nevjenčana partnerica ubijenoga.

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Zločin se navodno dogodio pred dvoje djece, dok je treće dijete bilo izvan kuće i navodno je ono pozvalo policiju i hitnu.

Portal ePodravina javlja da je osumnjičena žena inače iz Rijeke te da se s ubijenim nedavno posvađala, ali da mu se u međuvremenu vratila trudna.

Ubijeni se bavio poljoprivredom i uslugama prijevoza.

Strašni detalji ubojstva

Lokalni mediji iz neslužbenih izvora doznaju da je Slivara ubodima nožem u aortu usmrtila partnerica, inače Riječanka.

Mjesto Gola u blizini Koprivnice zavijeno je u crno nakon brutalnog ubojstva 46-godišnjeg oca troje djece, poznatog lokalnog poljoprivrednika Dejana Slivara, kojega je, prema neslužbenim informacijama lokalnih medija, nožem nasmrt izbola trudna 27-godišnja partnerica.

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Do krvoprolića je došlo u četvrtak u poslijepodnevnim satima, a policija je potvrdila da je oko 17:40 u obiteljskoj kući u Ulici Pavleka Miškine pronašla Slivarovo tijelo te da vjeruje da je riječ o nasilnoj smrti. U kući su zatekli i njegovu nevjenčanu partnericu, koja se nakon zločina navodno zaključala i nije ih htjela pustiti. Kada su konačno ušli, ozlijeđenu su je prebacili u koprivničku bolnicu.

Točne okolnosti zločina još nisu sasvim poznate, no lokalni mediji iz neslužbenih izvora doznaju da je Slivara ubodima nožem u aortu usmrtila partnerica, inače Riječanka.

Učinila je to navodno pred dvoje Slivarove djece, s kojima se on prije toga u kući igrao. Užasnuto treće dijete navodno je bilo izvan kuće te je pozvalo policiju i hitnu. Ubijeni poljoprivrednik veteran je Domovinskog rata, sudjelovao je u Bljesku i Oluji, a prije nekoliko godina preminula mu je supruga. Nakon što su ostala bez majke, njihova su djeca sada izgubila i oca.

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

“Njegova je partnerica bila otišla od njega, nije je bilo neko vrijeme. Otišao je po nju i ponovno je doveo, i kroz to kratko vrijeme dogodio se ovaj tragičan slučaj. Ona je inače iz Rijeke, znaju se dulje od dvije godine. Jadna djeca, ostala su najprije bez majke, preminula je od raka i bila je jako dobra osoba. Sada su i bez oca. Jako žalosno. Svi smo jako uznemireni, to se u Goli ne događa”, rekao je za ePodravina mještanin Gole.

“Baš sam došao iz Bjelovara kada se to dogodilo pa nisam ništa čuo, ali moj sin je čuo galamu i vrisku u dvorištu. Mislio je da nije ništa strašno pa nije reagirao, nije imao pojma da se događa nešto tako strašno”, dodao je.
Vijesti.hr

Komentari