(FOTO) STUDIO SMIJEHA U RIJECI: One man show Tina Sedlara “Pozitivan šok” u utorak u Tunelu

(FOTO) STUDIO SMIJEHA U RIJECI: One man show Tina Sedlara “Pozitivan šok” u utorak u Tunelu

- in Mozaik

Jedna od najpopularnijih predstava Studija Smijeha stiže u Rijeku

Rezident komičar Studija Smijeha, Tin Sedlar, stiže u Rijeku sa svojim novim solo nastupom!

Njegov “Pozitivan šok” u Studiju Smijeha u Zagrebu rasprodan je svaki put od premijere i sada prvi put stiže u Rijeku u klub Tunel u utorak 29. svibnja! Show počinje u 20:30h.

“Pozitivan šok” drugi je One Man Show Tina Sedlara koji se sastoji od njemu najdražeg materijala od 2014. do 2017. godine. Naziv show-a pokazuje da će se gledatelji možda i šokirati, ali pozitivno. Uvijek gledateljima prepoznatljive scene, prepoznatljive likove i šokovite dogodovštine Tin će predstaviti iz svoje perspektive i na svoj način. Što ga živcira, koga obožava, kako gleda na muško-ženske odnose, koje mu je najneugodnije iskustvo u životu i ostale sitnice možete saznati u ovom stand up show-u.

90 minuta, 1 komičar.
Šokovit, ali ne negativan.
Slikovit, ali ne odvratan.
Sloboda izražavanja, izražena pozitiva.

Show za svakoga, osim za osobe ispod 16 godina, osobe slabijeg srca i one bez smisla za humor.

Cijena ulaznice: 30 kn

Tin Sedlar

Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali.

Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove. Diplomirao je pedagogiju na Filozofskom fakultetu i radi kao pedagog u osnovnoj školi.

Poznat je po tome što neugodne situacije može učiniti još neugodnijima i uopće mu zbog toga nije neugodno.

Da je žensko, zvao bi se Lea i nosio bi minice i štikle. S obzirom da se ipak rodio kao muško, zove se Tin i nosi štikle. Voli glumiti u predstavama za djecu jer je i sam dijete – unutra i izvana. Stand up ga opušta i ostvaruje mu rijetke želje da nekome govori s visoka.

Tin Sedlar

Komentari