(FOTO) U RIJECI PRAVA „NAPOLETANA“: Sve je je spremno za sutrašnje otvaranje pizzerije O`Hara!

(FOTO) U RIJECI PRAVA „NAPOLETANA“: Sve je je spremno za sutrašnje otvaranje pizzerije O`Hara!

- in Gastro, Lifestyle

Peć je zagrijana i isprobana, lokal „ušminkan“ a okoliš uređen – sve je spremno za otvaranje pizzerije O`Hara u srijedu u 12 sati

Na adresi Riva 12a u srijedu u podne vrata otvara pizzerija O’Hara, riječka podružnica poznatog zagrebačkog lanca koji nusi pravu napuljsku pizzu.

Peć je zagrijana i isprobana, lokal „ušminkan“, okoliš uređen a osoblje „utrenirano“. Sudeći prema reakcijama riječkih ljubitelja pizze na najavu otvaranja ovoga lokala, interes će biti ogroman pa su u lokalu spremni na višednevnu „opsadu“ svih onih koji će željeti isprobati ovu novost u ugostiteljskoj ponudi grada.

Naime, pizzeria O`Hara već neko vrijeme slovi kao jedan od najorginalnijih i najposjećenijih lokala s ovakvom vrstom ponude u Zagrebu, a sada svoje poslovanje širi na Rijeku. Tako će i Rijeka dobiti svoj raj za ljubitelje pizze! (OVDJE)

Kako iz O`Hare obavještavaju buduće posjetitelje, radno vrijeme pizzerije bit će od 12 -23 sata svakodnevno. Rezervacije se primaju isključivo na telefon 051 568 888.

Iz riječke O`Hare također poručuju: „Zbog očekivane gužve rezervirajte svoje mjesto pa ste sigurni. Ako nemate rezervaciju svejedno navratite ali vas molimo za malo strpljenja oko pronalaska stola. U početku ćemo biti malo sporiji dok se ne verziramo i prilagodimo. Hvala vam na strpljenju i razumijevanju, a za uzvrat ćete dobiti najljepšu napolitansku pizzu istočno od Raja!“

U Hrvatskoj jedino pizzerija O’Hara ima sve što je potrebno za pravu napuljsku pizzu – od peći i ostale opreme do certificiranih materijala za izradu kao i znanje za pripremu Vera Pizze Napoletane (OVDJE).

Također, posebnost pizzerie O’Hara je i ta što se cijela priprema odvija pred vama, možete komunicirati sa picajolima, pitati sve što želite, pa čak i zaviriti iza pulta u potrazi za umijećem starih napolitanskih majstora pizze.

Foto: Riječanin

Komentari