(FOTO & VIDEO) BARBARA ODUZIMA DAH! Koktelsi snimili novi videospot prepun ljepotica, brzih auta i duhovitosti

(FOTO & VIDEO) BARBARA ODUZIMA DAH! Koktelsi snimili novi videospot prepun ljepotica, brzih auta i duhovitosti

- in Glazba

Energična ska veselica u već poznatoj maniri Koktelsa živopisno govori o tome da se ljubav desi kad se najmanje nadamo

Ima li što gore od sudara? Ima, ako to na kraju završi brakom. Energična ska veselica u već poznatoj maniri Koktelsa živopisno govori o tome da se ljubav desi kad se najmanje nadamo. Ovaj put sve je počelo sa sudarom na parkingu, nastavilo se žučnom raspravom i razuzdanom zabavom, a završilo brakom.

U najnovijem video uratku Koktelsa uloga Barbare odlično je utjelovila Sara Janković, a cure koje su uljepšale kadrove spota su modeli iz pulske Agencije Tiara.

barbara_koktelsi_2016-6

Osim sudjelovanja u najnovijem spotu Koktelsa djevojke se mogu pohvaliti s brojnim titulama s različitih svjetskih natjecanja u ljepoti. Sara Milevoj proglašena je za Miss Alpe Adria 2016. te Kraljicu Jadrana 2014. godine, a godinu dana kasnije istu titulu ponijela je Ena Dellabernardina, Ivana Cetina osvojila je International model dok je Sara Stojimanov nedavno osvojila titulu druge princeze na izboru za Kraljicu Hrvatske.

barbara_koktelsi_2016-4

Brze aute, zgodne cure, razuzdanu zabavu i sve ostalo što vole mladi u spot su ubacili i montirali Mladen Đaković i Mateo Ostojić iz N.O. Production, fotografije potpisuje kreativni tim portala PodUckun.net, za šminku je bila zadužena Simona Štefanac dok su ulogu statistica odlično otplesale Antonella i Romina Mendiković, Brigita Jurcan, Tena Andrijević, Petra Zović, Kristina Šokac i Božica Knežević.

barbara_koktelsi_2016-7

Video spot je sniman na najvećem, pulskom kružnom toku u državi i u Aruba night Clubu u Puli. Pjesma je snimana u Little Roses Studio, autor teksta i glazbe je Nikola Peršić, dok je za mix i mastering zaslužan Matej Zec iz studia GIS Kastav.

barbara_koktelsi_2016-3

Što su nam ovaj put Koktelsi pripremili pogledajte u priloženom video spotu…

Komentari