(FOTO & VIDEO) DRAMA NA ŠKOLJIĆU: Mnogobrojni pripadnici interventnih službi spašavali „osobu kojoj je pozlilo“

(FOTO & VIDEO) DRAMA NA ŠKOLJIĆU: Mnogobrojni pripadnici interventnih službi spašavali „osobu kojoj je pozlilo“

- in Crna kronika

Na križanju ulica Ivana Grohovca, Školjić i Vodovodne, na željezničkom nadvožnjaku, danas poslijepodne odvijala se „filmska“ akcija spašavanja

Iako su pripadnici interventnih službi koje smo zatekli usred akcije spašavanja bili „zakopčani do grla“ i tek nam kratko priopćili kako je „osobi pozlilo blizu željezničke pruge“, bilo je jasno da je u tijeku opsežna akcija spašavanja.

Policija, vatrogasci, ekipa hitne medicinske pomoći ali i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja Rijeka bili su angažirani na zadatku gdje je osobu očito trebalo izvući s ne baš pristupačne pozicije.

Policija je u 16.55 sati dobila dojavu od stanarke čiji prozor gleda na prugu kako na pruzi leži osoba. Po dolasku na rečeno mjesto policija je zatekla mlađu mušku osobu u stanju koje je zahtijevalo prisutnost ekipe hitne medicinske pomoći, a zbog nepristupačnog terena pozvani su i vatrogasci od nosno ekipa riječkog HGSS-a.

Zasad je nepoznato zašto je i s kojim namjerama mladić boravio na željezničkoj pruzi, i to u dijelu gdje je bilo jako teško doći do njega.

No kako smo ipak nakraju uspjeli čuli, incident nasreću nije završio tragičnim ishodom.

Uskoro više informacija….

Posted by Riječanin on 13. studenoga 2017

Komentari