(FOTO, VIDEO) Obnovljeni riječki Stop Caffe&Club otvara vrata uz besplatni koncert Harija Rončevića

(FOTO, VIDEO) Obnovljeni riječki Stop Caffe&Club otvara vrata uz besplatni koncert Harija Rončevića

- in Mozaik

Za petak su kao uvertiru u dvije vrhunske glazbene večeri pripremili catering i piće dobrodošlice

Riječki Stop Caffe&Club koji se nalazi u riječkom Starom gradu, studentima najviše poznat kao jedan od četiri kafića koji sudjeluju u party konceptu ĐIR Po Starom Gradu, idućeg vikenda, 12. i 13. listopada, najavljuje veliko otvorenje u sasvim novom ruhu.

“Jedva čekamo veliko otvorenje i vjerujemo u pozitivne reakcije na naš novi ambijent i adaptirani prostor koji se od sada može pohvaliti najvećom zatvorenom terasom u Starom gradu, kao i top mjestom za popodnevno ispijanje kava i odličnim eventima tijekom vikenda.

Što se tiče samog otvorenja, za petak smo kao uvertiru u dvije vrhunske glazbene večeri pripremili catering i piće dobrodošlice. Za dobru i veselu atmosferu pobrinut će se DJ s poznatim domaćim hitovima koji će i ubuduće biti glavno obilježje lokala.

Ono što nestrpljivo očekujemo slijedi u subotu jer nam u goste dolazi Hari Rončević, hrvatski kantautor i glazbenik u prepoznatljivom autorskom raspoloženju čije pjesme uvijek rado slušamo i guštamo u njegovoj glazbi”, poručili su vlasnici Stopa.

Komentari

Facebook Comments