(FOTO, VIDEO) U SUBOTU “FRKA” U RIJECI! Electro pop atrakcija Nipplepeople u “Pogonu”, after u “Životu”!

(FOTO, VIDEO) U SUBOTU “FRKA” U RIJECI! Electro pop atrakcija Nipplepeople u “Pogonu”, after u “Životu”!

- in Mozaik

Ovu subotu 20. listopada, u riječki Pogon kulture dolazi zagrebačka electropop atrakcija Nipplepeople. Većina ulaznica je planula odmah po objavi eventa na facebook stranici Pogona kulture

Maskirani duo slobodno može 2017. godinu proglasiti svojom. Fantastična obrada davnog hita Zdenke Kovačiček “Frka”, jedna je od najuspješnijih pjesama sezone sa čak 3 milijuna pogleda na youtube kanalu.

Zahvaljujući youtubeu našli su put do mainstream radijskih etera, ali i onih alternativnih koji su im omogućili nastupe u brojnim klubovima i festivalima po regiji. U vrijeme kad pop s ovih prostora  oskudijeva kvalitetnim pjesmama, Nipplepeople su uspjeli nevjerojatnom lakoćom iskočiti daleko iznad ostalih.

Jedan od popratnih efekata “Frke” je, dakako, i vraćanje njihovih prethodnih singlova u fokus publike. Počevši od debitantskih “Sutra” i “Broj”, preko “Bolji” i “Ne volim te”, pa do sjajnog “Balkan Expressa” i naposlijetku 1. pjesme 2017. godine. Nipplepeople su pažljivo birali čemu će se posvetiti i pritom nisu napravili niti jedan krivi korak.

 

Za ulaz će trebati izdvojiti 70, a ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta – 80 kuna. Ulaznice možete nabaviti preko sustava www.entrio.hr te u Dallas music shopu. Početak koncerta zakazan je za 23 sata. Koncert organizira Incognito Agency.

After party nakon koncerta održati će se u klubu Život gdje je grupa nastupala zadnji put kada je bila u Rijeci. Ne sumnjamo kako će se fanovi ovog zanimljivog dua super provesti!

Komentari