(FOTOGALERIJA) Prijem najuspješnijih učenika i mentora Primorsko-goranske županije

- in RIJEKA I REGIJA

Svečani prijem tradicionalno je okupljanje učenika osnovnih škola sa njihovim učiteljima i mentorima kako bi im se odalo zasluženo priznanje

Svečanim prijemom učenika i njihovih mentora koji su u školskoj 2017/2018. godini na natjecanjima i smotrama u znanju, vještinama i sposobnostima osvojili prvo mjesto na državnoj i međunarodnoj razini, Primorsko-goranska županija još je jednom istaknula važnost vrednovanja izvrsnosti u procesu obrazovanja.

Župan Zlatko Komadina i pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin uručili su prigodne darove učenicima i mentorima osnovnih i srednjih škola, učeničkih domova te Saveza školskih sportskih društava s područja Primorsko-goranske županije.

Župan Komadina istaknuo je važnost današnje svečanosti.

“Svečani prijem tradicionalno je okupljanje naših učenika osnovnih škola sa njihovim učiteljima i mentorima koji daju jedan doprinos više možda nego neki drugi. Natječu se u raznim disciplinama, od sporta do matematike, fizike, lidrana, književnosti, recitacija, svirke, tako da imamo sjajnu generaciju. Dvije stotine njih su prvi u svojim kategorijama u Hrvatskoj i međunarodnim natjecanjima. Mislim da je red okupiti djecu koji žele više, koji shvaćaju da moraju uložiti u sebe, i hvala svim učiteljima koji u tome doprinose”, rekao je Komadina.

Foto: PGŽ (Još fotografija možete pogledati OVDJE)

Komentari