„IGRA“ ZAVRŠILA DRAMOM: Muškarac završio na hitnoj jer mu je vibrator zapeo u anusu!?

„IGRA“ ZAVRŠILA DRAMOM: Muškarac završio na hitnoj jer mu je vibrator zapeo u anusu!?

- in Na rubu
Foto: facebook Sextasy Sexshop RijekaFoto: Ilustracija

Službenici hitne pomoći su vidjeli da njegov problem nije tako bezazlen te su ga odveli na odjel Hitne pomoći u koprivničku bolnicu

U malom selu pored Đurđevca odjeknula je vijest da je muškarac završio na koprivničkoj hitnoj jer mu je vibrator zapeo u anusu, javlja epodravina.hr.

Iako mnogi misle da je šala, epodravina uvjerava da nije, a iz pouzdanih izvoda doznaju kako je njegova supruga pozvala hitnu ovim riječima: “Dođite brzo, muž mi je u predinfarktnom stanju, gotov je”.

Kola hitne pomoći jurila su do njegove obiteljske kuće, a kada su stigli imali su što vidjeti – muškarac, naime, nije bio u predinfarktnom stanju, a medicinskoj ekipi je rekao da će priznati što se dogodilo ako žena i djeca izađu iz prostorije u kojoj se nalazio.

Priznao im je da u stražnjici cijeli dan ima vibrator, koji mu već dulje vrijeme vibrira u anusu. Isto tako im je rekao da ga je probao izvaditi na sve moguće načine.

Službenici hitne pomoći su vidjeli da njegov problem nije tako bezazlen te su ga odveli na odjel Hitne pomoći u koprivničku bolnicu.

Tamo je podvrgnut operativnom zahvatu da mi bu izvadili vibrirajući umetak. Kako doznaje epodravina, muškarac se uspješno oporavio.

Vijesti.hr

Komentari