IMA I TOGA: Zaboravila gdje je parkirala pa prijavila krađu – policijski službenici gotovo cijeli dan tražili automobil

IMA I TOGA: Zaboravila gdje je parkirala pa prijavila krađu – policijski službenici gotovo cijeli dan tražili automobil

- in Na rubu
Foto: Ilustracija

Žena iz Slavonskog Broda je jednostavno zaboravila na kojem je točno mjestu toga jutra ostavila parkirani automobil, pa je misleći da ga nema prijavila krađu

Policijski službenici u Slavonskom Brodu u ponedjeljak su imali praktički cijelodnevnu bizarnu potragu, piše Jutarnji list. Naime, negdje oko 11,20 sati njihova 32-godišnja sugrađanka prijavila im je da joj je s parkirališta u centru grada ukraden zaključani osobni automobil s pripadajućom dokumentacijom.

Policajci su krenuli tragati za vozilom, no već oko 22,30 sati istoga dana im je dojavljeno gdje se automobil nalazi. Automobil je bio uredno parkiran nedaleko od mjesta za koje je njegova vlasnica zapravo mislila da ga je ostavila.

Žena je jednostavno zaboravila na kojem je točno mjestu toga jutra ostavila parkirani automobil, pa je misleći da ga nema prijavila krađu, koje zapravo nije bilo. Njezin je automobil svo vrijeme stajao na istome mjestu na kojem ga je ostavila, zaključan i sa svim pripadajućim dokumentima, piše Jutarnji list.
Vijesti.hr

 

Komentari