IZBOR IZ OGLASNIKA: Evo koja se slobodna radna mjesta nude na našem području!

IZBOR IZ OGLASNIKA: Evo koja se slobodna radna mjesta nude na našem području!

- in RIJEKA I REGIJA
Foto: Ilustracija

 

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

 U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku poslušajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

McDonald’s traži 5 izvršitelja/ica za rad u restoranu te 20 studenata za istu poziciju u Rijeci! Otvoreni ste za usvajanje novih znanja i vještina? Uz to ste odgovorna i fleksibilna osoba sklona timskom radu? Pridružite se najvećem lancu usluge brze hrane u svijetu putem brze prijave. Sretno!

Aedium d.o.o. zapošljava inženjera strojarstva (m/ž) za rad u Rijeci.
Na ovom poslu vas očekuje projektiranje frigo instalacija, izračuni rashlada te vođenje gradilišta. Potrebno vam je trogodišnje iskustvo, a prednost imaju inženjeri termodinamike. Prijavite se ovdje.

Tiskara Dvornik d.o.o., dio Suton grupe koja posluje u 3 zemlje regije i većinski je vlasnik Slobodne Dalmacije, zapošljava 8 izvršitelja na poziciji: Terenski komercijalist za prodaju grafičkih proizvoda i usluga i digitalnog tiska (m/ž)! Tiskara ima ambiciozne planove razvoja i širenja poslovanja, ponajprije na tržištu Dalmacije, zatim i u ostalim dijelovima RH, a na koncu i na tržištima EU! Provjerite što je sve potrebno da biste se prijavili na ovaj natječaj na linku. Sretno s prijavama!

Kompare Online d.o.o., vodeći hrvatski web servis za online ugovaranje osiguranja te telekom usluge, zapošljava na 2 pozicije u Rijeci! Traži se prodavač fiksnih i mobilnih telekom usluga (m/ž) te prodavač auto osiguranja (m/ž). Ovom poslodavcu stručna sprema i godine nisu bitni. Radi se u super pametnom informatičkom sustavu, ali dobro će vam doći aktivno poznavanje rada na računalu. Provjerite i ostale uvjete i prijavite se ovdje.

Adria Grupa d.o.o. zapošljava radnika na dostavi hrane (m/ž). Opis posla uključuje dostavu marendi, pomoć oko pakiranja hrane, zaprimanja namirnica te transport hrane po određenim dostavnim mjestima, u krugu rafinerije na Urinju u Rijeci. Detalji su na linku. Sretno s prijavama.

Logista d.o.o., poduzeće koje spada među 400 najvećih poduzeća po ukupnom prihodu u Hrvatskoj i među 10 najvećih poduzeća u Primorsko goranskoj županiji, zapošljava prodajnog savjetnika u maloprodaji (m/ž). Na ovom poslu vas očekuje prodaja Vipnet telekomunikacijskih usluga i proizvoda, prodaja mobilnih telefona i dodatne opreme, savjetovanje i pružanje izvrsne usluge kupcima te podrška svim članovima tima u ostvarenju zajedničkih ciljeva. Mjesto rada: Rijeka, Istra. Prijavite se!

METRO Cash & Carry Hrvatska zapošljava radnika na praznoj ambalaži (m/ž) u Rijeci. Riječ je o jednom od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu, a u Hrvatskoj je prisutan od 2001. godine s dosad otvorenih 9 veleprodajnih centara. Sve detalje oko ovog natječaja pogledajte na linku i prijavite se na vrijeme.

Komentari