IZBOR IZ OGLASNIKA: I ovoga puta nekoliko novih atraktivnih ponuda za zapošljavanje!

IZBOR IZ OGLASNIKA: I ovoga puta nekoliko novih atraktivnih ponuda za zapošljavanje!

- in Biznis, RIJEKA I REGIJA
Foto. Ilustracija

 

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku poslušajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Rusticor d.o.o. za ugovaranje novih objekata – luksuznih vila za odmor, zapošljava Agenta ugovaranja objekata (m/ž). Mjesto rada: Jadranska obala. Poduzeće traži više izvršitelja za ugovaranje novih objekata radi povećanja obujma poslovanja, a ovaj posao se može obavljati i uz stalno zaposlenje. Djelatnik koji je idealan za ovu poziciju ima najmanje SSS, usmjeren je na rezultate, dinamičnan je, komunikativan i u kontaktu sa širokim krugom ljudi. Prijavite se brzom prijavom.

Mlinar d.d. vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, proširuje tim i zapošljava Prodavača pekarskih proizvoda (m/ž) za poslovnice diljem Jadrana. Očekuje vas svakodnevna komunikacija s kupcima i posluživanje, informiranje kupaca o proizvodima te rad na blagajni. Želite li ostvariti iznadprosječna primanja za sezonski rad? Prijavite se putem linka.

RideCar d.o.o., rent-a-car servis, trenutno proširuje svoj tim i zapošljava Referenta u poslovnici (m/ž), u Zagrebu, Splitu, Puli, Dubrovniku. Potrebno vam je minimalno SSS, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje engleskog jezika, znanje rada na računalu te razvijene organizacijske sposobnosti. Osnovna zadaća na ovom poslu bit će vam iznajmljivanje vozila i prodaja dodatnih usluga. Kliknite na link za više info. i prijavu.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za uspješnu privatnu polikliniku, specijaliziranu za medicinsku biokemiju, mikrobiologiju, medicinu rada i nutricionizam traži novog djelatnika na poziciji: Voditelj medicinsko – biokemijskog laboratorija (m/ž). Mjesto rada: Pula. Traži se profil osobe koja je orijentirana pacijentima i struci, koja je točna, odgovorna, profesionalna, detaljna, analitična. Prijavite se brzom prijavom.

MATRIX COMPANY jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za računovodstvene usluge nudi posao za Samostalnog knjigovođu (m/ž) u Puli. Budući djelatnik ovog poduzeća mora znati raditi u Excelu i Wordu, te se brzo snalaziti i usvajati znanja iz programa za knjigovodstvo – Ipos programa. Potrebno vam je petogodišnje iskustvo i visoka razina samostalnosti u radu. Prijaviti se možete ovdje.

RIAdria Works j.d.o.o. zapošljava na 5 pozicija u Opatiji i Rijeci. Električar (m/ž), Pomoćni radnik (m/ž), Mehaničar za viličare, samo su neke od njih. Provjerite ih sve na linku i pravovremeno se prijavite.

Manpower za klijenta traži osobu za poziciju: Komercijalist (m/ž). Ukoliko imate minimalno SSS iz ekonomskog područja, znate engleski jezik i poznajete rad u Windows Office paketu, a imate i iskustvo u komercijalnim poslovima, onda je ovo prilika krojena za vas. Prijavite se klikom na brzu prijavu.

METRO Cash & Carry, vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji i najveća prodajna linija unutar METRO AG, profiruje tim. Zapošljava Voditelja kljupčnih kupaca (m/ž) u Rijeci. Kako biste bili odličan kandidat za ovu poziciju poželjno je da imate VSS ekonomskog usmjerenja, 5 godina radnoga iskustva, osnovno znanje  engleskog jezika u govoru i pismu te da ste računalno pismeni (MS Word, MS Excel, Power Point, Outlook). Samodiscipliniranost i neovisnost u radu kao i usmjerenost na ciljeve i rezultate, dodatne su kvalifikacije koje vas čine idealnim kandidatom za ovo radno mjesto. Prijavite se putem brze prijave.

Plodine d.d. zapošljavaju Fotografa (m/ž) u Rijeci. Priprema artikala za fotografiranje, fotografiranje hrane i robe široke potrošnje, obrada fotografija te sudjelovanje i podrška u svim aktivnostima odjela marketinga, osnovne su zadaće koje vas očekuju na ovom poslu. Ukoliko ste zainteresirani kliknite na link i prijavite se do 9.11.

Luje d.d. zapošljava Prodavača (m/ž) za stalni radni odnos u Rijeci. Prijave se zaprimaju do 12.11., pa provjerite detalje na linku ukoliko ste zainteresirani.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Komentari