IZBOR IZ OGLASNIKA: Na našem području traže se električari, taksisti, mehaničari, kuhari… ali i poduzetnici!

IZBOR IZ OGLASNIKA: Na našem području traže se električari, taksisti, mehaničari, kuhari… ali i poduzetnici!

- in Biznis, RIJEKA I REGIJA
Foto: Ilustracija

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku poslušajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Dating.com Group Limited zapošljava na poziciji Business Agent (m/ž) na području cijele RH. Ukoliko imate strast prema otvaranju vlastitog posla, krase vas komunikacijske i menadžerske sposobnosti, a odlično se koristite engleskim jezikom u govoru i pismu, prilika je ovo krojena baš za vas. Kliknite na link za više informacija.

ElektroMehanik Systeme d.o.o. traži Elektroinstalatera (m/ž). Mjesto rada: Hrvatska. Opis posla uključuje industrijske instalacije, ožičavanje industrijskih elektroormara, kućne instalacije. Posebne pogodnosti koje ovaj poslodavac nudi su smještaj i prijevoz (od sjedišta firme). Rad u dinamičnoj radnoj okolini, redovita i stimultativna primanja, mogućnost napretka, sve su to benefiti zbog kojih ne trebate oklijevati s prijavom. Klik na link.

Cammeo ima otvoreni natječaj za Vozača taxi vozila (m/ž), za rad u Puli, Poreču, Rovinju, Labinu. Poslodavac vam nudi rad u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječnu zaradu, stimulaciju kroz bonuse, uz mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja. Od vas se očekuju izrazite komunikacijske vještine, spremnost na timski rad te poznavanje grada i okolice. Prijavite se putem linka.

Aluflexpack novi d.o.o. sa svojim povezanim poslovnim subjektima čini Aluflexpack Grupu koja je integrirana u austrijsku grupu Montana Tech Components. Glavna poslovna djelatnost je proizvodnja fleksibilne ambalaže i prerada aluminijske folije, papira i savitljivih filmova. Trenutno proširuje tim i zapošljava na poziciji: Product manager/Stručni suradnik u marketingu (m/ž). Ukoliko imate VŠS/VSS ekonomskog smjera (poželjno marketing), minimalno jednogodišnje iskustvo i postignute rezultate u marketingu, uz izvrsno poznavanje rada u MS Office programima (osobito u Excel, Word i Power Point), ovo je prilika za vas. Mjesto rada: Zadar i Umag. Klik na link za prijavu.

Gromela Centar d.o.o. zapošljava Dipl. ing. građevinarstva (m/ž) za područje rada u cijeloj Hrvatskoj. Za ovaj posao je potreban položeni stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, iskustvo organizacije gradilišta te iskustvo na poslovima poslovođe gradilišta, uz minimalno 4 godine iskustva rada u visokogradnji. Svi detalji su ovdje.

RIAdria Works j.d.o.o., agencija za zapošljavanje, za rad u Rijeci traži radnike na više pozicija: Mehaničar za viličare, Električar, Brusač, Pomoćni bravar, Hidrauličar, Mehaničar. Provjerite sve poslove na linku. Sretno s prijavama!

Hoteli Novi d.o.o. ima otvorene brojne pozicije – od Šefa restorana (m/ž) do Pizza majstora (m/ž). Traže se visokomotivirane osobe spremne za rad u dinamičnoj atmosferi hotelijerstva. Prednost imaju osobe s radnim iskustvom u objektima visoke kategorije te poznavanjem barem dva svjetska jezika (oni koji rade izravno s gostima). Mjesto rada: Novi Vinodolski. Sve natječaje potražite na linku. Sretno s prijavama!

Elez d.o.o./Hotel Marina s 4* zapošljava Recepcionera (m/ž) u Selcu, Crikvenici. Poslodavac osigurava smještaj, hranu, redovna primanja te napredovanje u hijerarhiji, kao i pozitivnu radnu klimu. Provjerite više detalja na linku i na vrijeme se prijavite. Sretno!

Adria Grupa d.o.o.  zapošljava na tri pozicije u mjestu: Mlaka, Rijeka te na području cijele RH.  Sanitarni tehničar/inženjer (m/ž), Kuhar (m/ž), Radnik u kuhinji (m/ž), pozicije su koje imate na raspolaganju. Imate još jako malo vremena, do 30.09. Prijavite se na željenu poziciju ovdje.

Plodine d.d. zapošljava na više pozicija u supermarketu na Cresu. Voditelj odjela voća i povrća (m/ž), Voditelj mliječnog odjela, Voditelj odjela pekare, Blagajnik, Skladištar, pozicije su koje su vam na raspolaganju, pa provjerite sve na linku i i aplicirajte za željenu poziciju na vrijeme. Sretno.

Komentari