IZBOR IZ OGLASNIKA: Slobodnih radnih mjesta jako puno, evo što se nudi na našem području!

IZBOR IZ OGLASNIKA: Slobodnih radnih mjesta jako puno, evo što se nudi na našem području!

- in Biznis, RIJEKA I REGIJA
Foto: Riječanin

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

LPP Croatia d.o.o. zapošljava Store managera (m/ž) u Rijeci. Ako volite modu i brendove poput RESERVED, MOHITO, CROPP, SINSAY, a imate prodajne vještine i bez problema ostvarujete ‘mjesečne prodajne golove’, ne trebate propuštati ovu priliku. Dinamična atmosfera, stabilna pozicija, konkurentna zarada, brojni bonusi, razlog su za klik. Sretno.  

CCC Hrvatska d.o.o. zapošljava Regionalnog menadžera prodaje (m/ž) za rad u Hrvatskoj. Riječ je o poslodavcu koji je u industriji obuće jedan od najbrže rastućih u Europi. Ako imate sposobnost planiranja i određivanja prioriteta u radnom danu te donosite  samostalne odluke u dinamičnom okruženju s puno izazova, vas se traži. Provjerite uvjete, aplicirajte do 24.01.

Pharma Maac d.o.o. zapošljava Stručnog suradnika za prodaju (m/ž) u Rijeci. Cilj Pharma Maac-a pružiti je proizvode i usluge za bolji i zdraviji život svojih sugrađana. Počev od 1991. godine, kada je tvrtka osnovana, uspješno se ispunjavaju potrebe cjelokupnog terapeutskog lanca: bolnica, medicinskog osoblja, ljekarni, maloprodajnih objekata, pacijenata i krajnjih korisnika. Želite li prodavati navedene vrhunske usluge? Prijavite se brzom prijavom.

Metro Cash & Carry d.o.o. prvak neovisnog poslovanja i vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji te najveća prodajna linija unutar METRO AG, dodatno proširuje svoj tim i zapošljava na 5 pozicija u Poreču, Puli, Rijeci, Zadru, Dubrovniku. Traže se djelatnici na pozicijama: Administrator – Blagajnik (m/ž), Sakupljač (m/ž) te radnici za brojna druga radna mjesta. Provjerite sve pozicije i prijavite se na željeni natječaj klikom na link.

Erasmus Student Network (ESN), riječki ogranak volonterske organizacije, u potrazi je za novim članovima, Volonterima (m/ž). Sve studente koji se priključe očekuju: putovanja u druge države, brojna korisna prijateljstva, praksa rada u udruzi, CV koji više nije samo običan papir, praksa učenja stranih jezika, edukacija o neprofitnim organizacijama, ali i edukaciju koja se može koristiti u struci. Zainteresirani ste? Kliknite na link za više info. i zavolontirajte se.

Adria Gastro d.o.o. ima raspisan natječaj za Radnika podjele hrane na liniji/rad na blagajni (m/ž). Djelatnika na ovoj poziciji očekuje priprema namirnica, organizacija rada na posluživanju hrane, rad na podjeli i naplati, briga o urednosti i čistoći blagovaone i kuhinje. Mjesto rada je Rijeka. Kliknite na link za prijavu.

Prima grupa, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, dodatno zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) na otoku Krku. Za prijavu trebate minimalno završenu srednju školu, pozitivan stav, odlične komunikacijske i prodajne vještine. Poslodavac je za vas osigurao brojne edukacije koje potiču profesionalni rast, pa ne propustite kliknuti na link.

Manpower, za klijenta – novootvoreni pozivni centar u Rijeci, zapošljava Operatera u Call centru (m/ž)  sa znanjem talijanskog jezika. Radi se samo u jutarnjoj smjeni, a očekuju vas stimulativna primanja i bonusi. Prijavite se klikom na link.

McDonald’s poslodavac je vaših snova? Imate sreće, jer trenutno za svoj tim traži nove članove na lokaciji: Vrata Jadrana (Kastav) za poziciju Radnik/ca u restoranu. Nudi vam se plaća iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, uz mogućnost osobnog rasta i razvoja. Božićnica, regres, plaćeni prijevoz, mogućnost napredovanja nakon 4-6 mjeseci, sve vas to čeka! Prijavite se do 21.01.

RIAdria Works j.d.o.o., agencija za zapošljavanje, ima 6 raspisanih natječaja. Traže se: Blagajnica u diskontu (m/ž), Električar (m/ž), Soboslikar (m/ž) i brojni drugi. Prijave traju do 03.02., a mjesto rada je Rijeka, Opatija, Kastav (Rijeka).  Provjerite sve radne pozicije i pravovremeno se prijavite. Sretno.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Komentari

Facebook Comments