IZBOR IZ OGLASNIKA: Tvrtka RIJEKA 2020 oglašava vrlo atraktivno slobodno radno mjesto!

IZBOR IZ OGLASNIKA: Tvrtka RIJEKA 2020 oglašava vrlo atraktivno slobodno radno mjesto!

- in Biznis, RIJEKA I REGIJA
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

 

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku poslušajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Pevec zapošljava najboljeg kandidata/inju u prodajnom centru u Rijeci (Škurinje) za mjesto: Voditelj skladišta (m/ž). Za ovu poziciju trebate SSS, dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, znanje rada na PC-u, položen ispit za upravljanje viličarom te vještine rukovođenja. Obvezno kliknite ovdje i prijavite se.

RIJEKA 2020 d. o o. za provedbu projekta Rijeka Europska prijestolnica kulture 2020. zapošljava Specijalista/specijalisticu odnosa s javnošću u Rijeci. Na ovom poslu očekuje vas javno nastupanje u medijima, vođenje procesa planiranja, organizacije i realizacije u vezi s poslovima komunikacije i odnosa s javnošću. Potrebno vam je i poznavanje rada na računalu te završen specijalistički program izobrazbe u području javne nabave. Prijave su na linku.

Dupin d.o.o., jedan od vodećih distributera premium konditorskih proizvoda u regiji, prisutan u 5 zemalja s više od 140 zaposlenih, dodatno proširuje tim i zapošljava Komercijalista na terenu (m/ž), za rad u Puli. Traži se pošten i  vrijedan kandidat (m/ž), spreman na kontinuirano učenje i iznadprosječno zalaganje te s dvogodišnjim iskustvom. Prijavite se ovdje.

My Fides j.d.o.o ima raspisan natječaj za Prodavača/icu u trgovini satova. Posebne pogodnosti koje poslodavac nudi uključuju troškove prijevoza i bonuse, te ugodnu radnu atmosferu, uz mogućnost usavršavanja. Provjerite detalje na linku.

Met Area d.o.o., tvrtka koja se bavi adaptacijama i renoviranjem građevinskih objekata, zapošljava Majstora završnih radova u graditeljstvu (m/ž). Mjesto rada: Poreč. Trebate trogodišnje iskustvo, a očekuju vas brojne pogodnosti i plaća u visini od 9000 kn. Prijavite se brzom prijavom.

Startus skupina d.o.o. traži studente – Instruktore nautičkih tečajeva (m/ž) za podučavanje teoretskih i praktičnih tečajeva za polaganje nautičkih ispita. Traže se 4 osobe, za rad u Zagrebu, Karlovcu, Rijeci. Radno vrijeme: 17:00 – 21.00 h. Naknada po satu: 50kn. Provjerite detalje na linku i na vrijeme se prijavite.

Profesio d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje, za klijenta Interseroh d.o.o. zapošljava Radnika na zaprimanju boca (m/ž) u Poreču. Ako ste NKV radnik bez iskustva, a zanimaju vas sigurna i redovita primanja, evo prilike da to i ostvarite. Kliknite na link i prijavite se pravovremeno.

RIAdria Works j.d.o.o., specijalizirana agencija za posredovanje pri zapošljavanju i privremeno zapošljavanje, trenutno proširuje tim i zapošljava Voditelja izdvojenog pogona (m/ž) u Pazinu. Poželjno je iskustvo u maloprodaji, a sve što trebate kako biste se prijavili jest da kliknete na brzu prijavu. Sretno!

Tvrtka Major Internacional d.o.o. koja upravlja Luckia Casinima pripada španjolskoj grupaciji Luckia Gaming Group, koja je s radom započela ranih sedamdesetih i u samo tri desetljeća postala jedna od vodećih tvrtki za igre na sreću u Španjolskoj. Trenutno traži kandidata za radno mjesto: Blagajnik – Slot operater (m/ž). Nudi vam se ugodna i prijateljska radna okolina u skladu s međunarodnim standardima, stalna edukacija, mogućnost napredovanja, plaćeni prijevoz, uniforma, bonusi. Prijavite se jednim klikom.

Enterprise distribucija d.o.o. ima raspisan natječaj za Prodajnog savjetnika (m/ž) u Poreču. Minimalna stručna sprema za ovu poziciju je SSS,  a trebate još i dobro vladati računalom, poznavati engleski jezik, imati vozačku dozvolu B kategorije. Primanja koja vas očekuju na ovoj poziciji su u rasponu od 5000 kn do 7000 kn. Kliknite na link i pravovremeno se prijavite. Sretno!

Kompletnu ponudu poslova iz Primorsko-goranske županije pogledajte ovdje. 

Komentari