IZBOR OGLASA: Pogledajte koji se poslovi nude na tržištu rada na našem području!

IZBOR OGLASA: Pogledajte koji se poslovi nude na tržištu rada na našem području!

- in Biznis, Vijesti
Foto: Ilustracija

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Američka kompanija STARBOARD CRUISE SERVICES Ltd zapošljava na luksuznim putničkim brodovima na dvije pozicije: prodavač – shop assistant (m/ž) i poslovođa – shop manager (m/ž). Od kandidata se očekuje poznavanje engleskog jezika, smisao za dobru komunikaciju s ljudima i prodaju. Poslodavac nudi smještaj, hranu i osiguranje na brodu, dobru zaradu uz putovanje brodom po cijelom svijetu. Prijavite se putem brze prijave do 15.03. na portalu posao.hr, a razgovor za posao očekujte u Rijeci. Sretno

Bigrad d.o.o. potražuje voditelja gradilišta (m/ž) za rad u Rijeci. Djelatnik na ovoj poziciji bit će neposredno odgovoran za vođenje gradilišta, građevinskih projekata, razumijevanje izvedbenih projekata, za vođenje projektne dokumentacije, građevinskih knjiga, građevinskog dnevnika, dokaznica, situacija. Prijave traju do 20.03., a sve o uvjetima natječaja i načinu prijave pogledajte ovdje.

Elez d.o.o. / Hotel Marina traži osobu za poziciju marketinga i prodaje smještajnih kapaciteta (m/ž).
Idealan zaposlenik/ica treba koordinirati hotelske prodajne aktivnosti s ciljem povećanja zauzetosti kapaciteta, prodaje hotelskih usluga i ostvarivanja prihoda u hotelu Marina. Mjesto rada: Selce – Crikvenica. Provjerite ostale uvjete natječaja na linku i prijavite se do 31.03.

Hoteli Novi d.o.o., zapošljava voditelja ljudskih potencijala (m/ž). Kandidati trebaju biti minimalno VŠS, smjer psihologije, prava ili ekonomije. Poslodavac očekuje i minimalno 3 godine radnog iskustva na poslovima u ljudskim potencijalima, a osobe s radnim iskustvom u hotelijerstvu imaju prednost. Uz to potrebna je i napredno korištenje računala (MS-office) te također i izražene govorne i socijalne vještine. Ovaj natječaj i brojne druge u ponudi ovog poslodavca pogledajte  ovdje i prijavite se do 21.03.

Adria Grupa d.o.o. zapošljava jednog izvršitelja za poziciju: radnik u kuhinji (m/ž). Posao uključuje pomoćne poslove u kuhinji, čišćenje i pripremu povrća, brigu o urednosti i čistoći blagovaone i kuhinje. Mjesto obavljanja posla: INA Urinj, Rijeka. Od zaposlenika se očekuje iskustvo rada u ugostiteljstvu, komunikativnost i urednost. Prijave traju do 7.04. Prijavite se putem brze prijave ovdje. Sretno!

Komentari