“JE*EM TI BRADU” Slovenski carinici zamijenili Kruleta za ‘talibanskog samouzdizača u zrak’: “A samo sam iša po jeftinije zimske gume”

“JE*EM TI BRADU” Slovenski carinici zamijenili Kruleta za ‘talibanskog samouzdizača u zrak’: “A samo sam iša po jeftinije zimske gume”

- in Na rubu

Bloger Krule uočio je sve češći problem današnjice, a to je da se čovjek ‘sudi’ prema koricama

Popularni Bloger Krule ponovno ‘ubija’ svojim statusima. Ovog puta je na svom službenom FB profilu objavio anegdotu doživljenu na hrvatsko-slovenskoj granici. Uočio je sve češći problem današnjice, a to je da se čovjek ‘sudi’ prema koricama. Evo kako je izgledalo njegovo iskustvo i zašto je on ‘pravi muškarac’, a oni uštogljeni, modno osvješteni i obrijani nisu:

Gledam oko sebe… danas svaki ku*conošnjak (osoba koja sa sobom nosi ku*ac a neki ga zovu muškarac) nosi bradu.

Bradu nosim 20 godina… to valjda zato što nemam kose na glavi pa sam sretan što išta raste bar na jugu glave… i utopio sam se u ovu masu novobradaša 2017. godine.

Danas na slovenskoj granici zbog brade ne izdvajaju nikog… mene prije jesu… “Ajnpak tudi, levo skrenito!”… ko Despacito majku ti je*em… jer sam izgledao ka talibanski samouzdizač u zrak… brada… glava ćelava… slovenski graničari misle ovaj se iz pi*ke materne odlučio dići uzrak na graničnom prijelazi Rupa… a ja majku ti je*em, iša po zimske gume u Sloveniju. Aj… pustili me.

Dođem kod slovenskog vulkanizera, ovaj ljubazan ka da je došla engleska kraljica, us*o se čojk da se ne bi diga uzrak kod njega u dvorištu… još sam popust dobio. Vraćam se nazad… Slovenci me na granici sretni puštaju, nek se dignem uzrak u Hrvatskoj… a kad dođem kod naših, stani sa strane… “Otkud vi?”… od kud?… iz Indije majku vam je*em…

“Stanite sa strane!”… pa mi pretumbavaju bunker opelijandera… “Što je ovo?”… pa im objašnjavam kako je to tapecirung sa mojih vrata auta… pa gledaju vrata… a ja razmišljam kako bi bilo lakše dići se uzrak neg objašnjavati kolko mi djelova za avto fali… a oni sretni što mi fali dijelova i što se neću dići uzrak.

Današnji muškarac nosi bradu… a mamu mu je*em, od vrata do stopala sve dlake obrijao. Nema to dlaka ispod pazuha… na prsima… nogama… spalilo ka na mrtvom prascu.

Žena kad sa takvim legne u krevet, ka da je legla sa lignjom… ovaj gladak ka olimpijska bob staza… ka kada u kupaoni. Je*o ti muško na koje žena stane i posklizne se. Obrija se on, namaza zagrebačkim melemom… prdne, klizi po kupaoni ukrug ka golf u rotoru.

Kad se posklizne u kupaoni, nađu ga 4 općine dalje. Danas je muškarac koji nosi kariranu košulju čoban… al ako nosi pijer karden, on je onaj pravi “muškarac”, skine košulju… kruteje*o… ko kokoš skuvana u juvi.

Danas je najteže biti žensko… trebaš ti među hrpom “muškaraca” naći muškarca”.
Vijesti.hr
Foto: Facebook (Bloger Krule – Obrana i zaštita od gluposti)

Komentari