JESENSKI SAJAM Kod Konta besplatne sadnice i prodaja vrtnog alata, rukotvorina, meda, maslinovog ulja, pršuta…

JESENSKI SAJAM Kod Konta besplatne sadnice i prodaja vrtnog alata, rukotvorina, meda, maslinovog ulja, pršuta…

- in RIJEKA I REGIJA
S jednog od sajmova cvijeća (Photo: Goran Kovacic/PIXSELL)

KD Čistoća će u četvrtak i petak, 20. i 21. rujna, od 11 do 13 sati dijeliti besplatne sadnice limunske trave, ljubičastog bosiljka i mente

Na mostu kod Konta od 20. do 23. rujna održat će Jesenski sajam na kojem će se osim lončanica, vrtnog alata i raznih rukotvorina, prodavati i proizvodi hrvatskih OPG-ova, poput meda, maslinovog ulja, pršuta i kobasica.

Jesenskom sajmu pridružit će se i KD Čistoća, koja će u četvrtak i petak, 20. i 21. rujna, od 11 do 13 sati, dijeliti besplatne sadnice limunske trave, ljubičastog bosiljka i mente, koje su tijekom ljeta ukrašavale gradske cvjetne gredice. Građani će također dobiti upute o uzgoju, korištenju i pozitivnim učincima ovih biljaka na svakodnevni život.

Osim toga, na mostu kod Konta Planinarsko društvo „Kamenjak“ podučit će nas osnovama planinarenja i upoznati s opremom koju moramo imati da bi osvajali planinske vrhove.

Cijelu priču Jesenskog sajma, zaokružit će radionica Ane Smokrović, koja će nas podsjetiti na važnost konzumacije organske hrane i naučiti kako sami možemo uzgojiti povrće.

Komentari