JESTE LI JE VIDJELI? Ana je automobilom krenula u Pulu, prošlo je više od 10 dana, a njoj nema ni traga

JESTE LI JE VIDJELI? Ana je automobilom krenula u Pulu, prošlo je više od 10 dana, a njoj nema ni traga

- in Crna kronika

Nestala Ana se 11. travnja očevim automobilom odvezla u smjeru Pule i otad joj se gubi svaki trag

Istarska policija u potrazi je za nestalom 30-godišnjakinjom Anom Petrov iz Umaga.

Ana se 11. travnja očevim automobilom odvezla u smjeru Pule i otad joj se gubi svaki trag. Njezin nestanak policiji je prijavio otac 21. travnja, pošto se majci javila 196. travnja s područja Bala, rekavši joj kako je u društvu jednog prijatelja, te kako će uskoro početi raditi u jednom ugostiteljskom objektu u Karojbi, piše Glas Istre.

Sutradan je, međutim, vlasnik tog ugostiteljskog objekta nazvao njezine roditelje i pitao gdje je Ana budući da se na poslu nije pojavila.

Ana Petrov visoka je 170 centimetara, ima smeđu valovitu kosu i smeđe oči, srednje je tjelesne građe i na leđima ima tetovažu. U vrijeme odlaska s adrese prebivališta u Ulici Giuseppine Martinuzzi 30-godišnjakinja je bila odjevena u crne tajice, crni godrnji dio trenirke s kapuljačom a na nogama je imala crne adidas tenisice. Prema Puli se 11. travnja Ana Petrov iz Umaga odvezla u očevom automobilu Ford Fiesta, registracijskih oznaka PU 879 TT.

Policija moli sve građane koji imaju kakvu informaciju o nestaloj da to jave najbližoj policijskoj postaji ili nazovu broj 192. Informacije se mogu dostaviti i putem e mail adrese nestali@nestali.hr.

Vijesti.hr

Foto: Nestali.hr

Komentari