(FOTO) JESTE LI ZNALI? U Adrenalincu na Brajdici možete biti brzi i žestoki koliko vam srce dopušta

(FOTO) JESTE LI ZNALI? U Adrenalincu na Brajdici možete biti brzi i žestoki koliko vam srce dopušta

- in Lifestyle

Na Brajdici 5, točno preko puta lučkog terminala smjestio se najveći zatvoreni adrenalinski park u našem gradu, vjerojatno i najveći u Hrvatskoj. Park sadrži obilje igara za djecu i odrasle, a cijeli jedan kat namijenjen je bojnom polju za igranje paintballa.

 

Dario Žagar, vlasnik i neumorni fantazist proveo nas je kroz pećinsko obilje adrenalina u koje je utkana gomila truda i volje kako bi prostor uistinu napravili jedinstvenim.

Kako sam kaže, u uređenje prostora uloženo je puno truda i novaca. Samo za zamjenu kulise za paintball potrebno je dva do tri mjeseca rada, cijene pušaka dosežu prilično velike novčane iznose, a od cijelog posla nema značajne financijske dobiti.

Ipak, Dario nam kaže kako mu je najveća nagrada dječji osmijeh nakon kvalitetno provedenog vremena u parku.

 

Nogomet, badminton, streličarstvo, hokej na travi, zip line od 35 metara, laser tag (laseri), zoorb bubalice, adrenalinski park od 14 elemenata, ljudski stolni nogomet i paintball igre su koje privlače klince ali i odrasle.

Goste se prati na svakom njihovom koraku, daju im se upute i nastoji ih se zaštititi od mogućih ozljeda. Ipak, kako ističu u Adrenalincu, naši ljudi su naučeni na provođenje slobodnog vremena na svježem zraku, parku ili kafiću. Kod nas takav način razonode još nije u potpunosti zaživio.

Što se tiče mogućih ozljeda kod takvih igara, doznali smo da su do sada imali dva loma zubiju i još dvije manje ozljede koje je osoblje igraonice uspjelo pravovremeno sanirati te uputiti na daljnju medicinsku skrb.

Pritužbi roditelja nikad do sada nisu imali, što govori o njihovom predanom odnosu, ponajprije prema djeci. Sva djeca i odrasli u slučaju ozljeda u prostorima parka imaju plaćeno osiguranje. Važno je napomenuti i kako su sve igre u parku predviđene za osobe starije od 8 godina.

Adrenalinco je otvoren 2015. godine i tada se prostirao na četiri kata bivše tvornice, dok se od 2017.  koriste samo dva kata. Problemi financijske prirode unazad dvije godine uvjetovali su smanjenje prostora u financijski održivim okvirima.

Osim navedenih igara, u Adrenalincu također organiziraju dječje rođendane u koje su uključeni sokovi, grickalice i pozivnice, a dodatno se mogu naručiti torte i pizze. Park također radi i preko ljeta kada se organiziraju ljetni kampovi u kojima se djeca igraju u parku, kupaju u moru te na bazenu na Kantridi, pohađaju razne radionice a osiguran im je i smještaj.

 

U Adrenalincu stalno nastoje proširiti i poboljšati ponudu kako bi gosti bili još zadovoljniji njihovom uslugom, a u planu je uređenje kafića unutar parka te postava novih kulisa za igre.

 

Neke od cijena usluga: paintball klinci – (2 sata) – 120 kuna, cijena po osobi, paintball odrasli – 100 kuna po osobi, adrenalinski park – 1 sat – 40 kuna, igranje u Adrenalincu – 1 sat – 40 kuna.

 

 

 

Komentari

Facebook Comments