Kupila tenisice preko interneta za 25 eura, a onda je uslijedio šok!

Kupila tenisice preko interneta za 25 eura, a onda je uslijedio šok!

- in Crna kronika
Foto: Ilustracija

Ne sluteći što će se dogoditi, unijela je broj kartice tekućeg računa s kojeg su joj skinuli 5500 kuna

Dugorešanka je naišla na reklamu internetske stranice s jeftinijim tenisicama poznatih proizvođača te odlučila kupiti jedne za sina školarca.

Registrirala se na stranici, odabrala tenisice i ubacila ih u košaricu. Kod opcije plaćanja nudili su joj platne kartice. Ne sluteći što će se dogoditi, unijela je broj kartice tekućeg računa i autorizirala kupovinu u vrijednosti 25 eura.

Na e-mail je dobila poruku da je narudžba u obradi i da je plaćanje uspješno provedeno. Međutim, ubrzo je uslijedio šok. Primijetila je da na računu nedostaje novac, odnosno da ima transakcija koje nije autorizirala.

“Zvala sam banku zbog sumnje u neovlaštene transakcije te su mi rekli da napišem reklamaciju i da im je dostavim. Kako su mi i dalje skidali novac, 1200 kuna, pa 600 kuna, banku sam tražila da blokira karticu i ne odobrava transakcije. Sve sam prijavila policiji. Prije blokade na računu je bilo u rezervaciji još 3200 kuna. U malo više od tjedan dana kroz 15 transakcija skinuli su mi s računa 5500 kuna”, ispričala je za 24sata.

Nasreću, pravovremeno je reagirala i banka joj je vratila sav novac osim inicijalne kupnje koju je autorizirala.

Policija je zaprimila njezinu prijavu i istražuje slučaj.
Vijesti.hr

VIDEO DANA:

Komentari