MARIO G. vs. BADBEAT (I OBRNUTO): Urnebesna razmjena „žaoka“ povodom Marijeva hvalisanja osvajanjem titule prvaka

MARIO G. vs. BADBEAT (I OBRNUTO): Urnebesna razmjena „žaoka“ povodom Marijeva hvalisanja osvajanjem titule prvaka

- in HNK Rijeka, Sport
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Mario Gavranović gotovo istog trena nakon Dinamova osvajanja naslova prvaka javio se najprije (!) poznatom nogometnom Facebook-satiričaru Badbeatu– odgovor nije trebalo dugo čekati!

Još „vruć“ od osvajanja novog naslova prvaka Hrvatske, ovoga puta sa zagrebačkim „Modrima“, bivši igrač šampionske Rijeke Mario Gavranović nije izdržao a da ne uputi „packu“ Facebook-satiričaru poznatom kao Badbeat, inače silno naklonjenom HNK Rijeci.

Awwwww

Objavljuje Badbeat13. svibnja 2018

Badbeat već dulje vrijeme zabavlja tisuće navijača i simpatizera Bijelih s Kvarnera satiričkim crtežima, montažama, stripićima… s opaskama na račun Rijekinih najvećih rivala, ali ponekad i na račun samih aktera s Rujevice.

Nakon šampionskog „pozdrava“ Marija Gavranovića, odgovor Badbeata nije trebalo dugo čekati: Badbeat se najprije na svojim Facebook stranicama objavom javio Mariju Gavranoviću sa zahvalom što mu radi na popularnosti i marketingu:

How fuckin cool I am 🙂

Objavljuje Badbeat13. svibnja 2018

…a potom s još nekoliko objava nastavio „slatku“ prepisku sa švicarskim legionarom kojeg je Rijeka vratila u život, a ovaj je ipak potaknut zovom eura odlučio ove zime pristupiti „njemu najdražm hrvatskom klubu“.

Sakrio se ispod haljine

Objavljuje Badbeat14. svibnja 2018

Komentari