NAPOKON PRAVI PARTY! U riječkoj Crkvi u subotu „Road 2 Moondance“ techno-karavana „njiše“ ljubitelje underground zvuka

NAPOKON PRAVI PARTY! U riječkoj Crkvi u subotu „Road 2 Moondance“ techno-karavana „njiše“ ljubitelje underground zvuka

- in Glazba
Foto: Klub Crkva (Facebook)

U Crkvi će zvukove nadolazećeg Moondance festivala riječkoj publici predstaviti Forest People, Ivan Komlinovic i Skeptik – što je alter ego našeg legendarnog DJ-ja Pere FullHouse-a

U sklopu svoje „warm-up“ turneje u subotu 17. veljače u Rijeci, u Klubu Crkva, gostuje Road 2 Moondance techno-karavana! Provjerena ekipa resident-DJja Moondance Festivala, jednog od najcjenjenijih techno-festivala na ovim prostorima, donosi u Rijeku napokon istinski underground techno, daleko od svega onoga što slušamo posljednjih godina u vulgarno iskomercijalizranim klubovima.

Riječkim ljubiteljima techna i svih njegovih brojnih varijacija (koje će sigurno biti predstavljene!) cijelu noć svirat će provjereni Forest People, Ivan Komlinovic i Skeptik – što je alter ego našeg legendarnog DJ-ja Pere FullHouse-a – stoga je odlična zabava zagarantirana!

Vrata Crkve otvaraju se u 23:59 a party traje do 07:00. Cijena ulaznice je 40 kuna.

Forest People [Planet Rhythm / Parabola]

Forest People pravim imenom Dragan Lakić, bosanski je techno mag jedinstvenog techno izričaja koji mu je omogućio izdanja na prestižnim etiketama kao i nastupe na najzanimljivijim techno događajima širom Europe što mu je osiguralo Moondance rezidenciju od 2014.

Forestov unikatni set sastavljen je isključivo od vlastite produkcije koji izdaje za neke od najprestižnijih techno etiketa.

Ivan Komlinovic (LIVE)

Iskusni i uvijek svježi dj,producent i audio inžinjer koji je do danas ostao vjeran istinskom underground techno zvuku pozicioniranom između Detroita i Berlina po prvi put u Rijeci u live izdanju kojim se oduševio i Rodhad osobno.

Prvi live je odradio upravo na Moondanceu 2016. i od tada traje njegovo svakodnevno usavršavanje za spravama. Njegova nova ploča Ninja’s Cross EP koja je izašla 15.1. na Moondance Recordsu oduševila je mnoge poznate i manje poznate artiste poput Laurent Garniera ….

Skeptik

Alter ego Pero FullHouse-a, hrvatskog dja, promotora, vlasnika etikete Moondance Records i Moondance festivala.

DJ Pero Fullhouse, doajen HR elektronske scene

Iako je na svjetlo dana izašao krajem 2017. Skeptik je oduvijek bio s druge strane Perinog bogatog glazbenog iskustva crpeći energiju iz industrial, dark elektronike i post punk ere. Skeptik je mračan, hipnotičan, na trenutke subverzivan i eksperimentalan techno projekt kojim se Pero udaljuje od sve komercijalnijih techno trendova istražujući nove sonične obzore protežući se od ambientalnog do zbrejkanog techna često začinjenog acid elementima.

Moondance Festival

MOONDANCE FESTIVAL koji se od 2012. godine održava u trogirskoj Kuli Kamerlengo svojim beskompromisnim line upovima, state of the art razglasom, poznatim svjetskim video umjetnicima, decentnom rasvjetom, edukativnim programima kao i egzotičnom lokacijom nametnuo se kao vodeći underground techno festival u Hrvatskoj i regiji. Balansirajući između Detroita i Berlina Moondance donosi ono najbolje iz oba svijeta spajajući originalni techno s novim futurističkim i često eksperimentalnim tendencijama u technu.

Moondance ne prodaje hype, nema ViPa, sve je podređeno muzici i muzika je na prvom mjestu. Publika koja iz godine u godinu raste je to prepoznala nagradivši festival svojom vjernošću. Prepoznali su to i mnogi strani magazini poput Forbesa, Spacesa, DJ Maga koji su Moondance uvrstili u sam vrh europske festivalske ponude. Festival je do sada ugostio mnoge techno umjetnike kao što su Jeff Mills, Oscar Mulero, Psyk, Jonas Kopp, Dj Deep, The Analogue Cops, Octave One, The StoryTellers (Deetron & DJ Bone), Josh Wink, Dave Clarke, Handmade… Moondance je dvostruki osvajač Ambasador nagrade za najbolji domaći festival za 2016. i 2017. godinu

Moondance 2018. dogodit će se 9+10+11 kolovoza s još zanimljivijim line up-om. Prvi potvrđeni headliner je Kink. Headlineri će biti predstavljeni do kraja veljače!

Povoljnije regionalne ulaznice potražite Ticketshopu: https://goo.gl/snFB9J

Komentari