NEPRAVOMOĆNO: Majka iz Istre osuđena na zatvorsku kaznu jer nije platila kćerkinu svadbu

NEPRAVOMOĆNO: Majka iz Istre osuđena na zatvorsku kaznu jer nije platila kćerkinu svadbu

- in Crna kronika

Optužena je poduzeće oštetila za 20.000 kuna a nakon svadbe se prestala javljati na telefon, isto kao i njezin suprug. Na sudu je izjavila kako se ne osjeća krivom

44-godišnja Senada V. iz Tara u Istri nepravomoćno je osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju od 11 mjeseci zbog prijevare. Ona je, prema presudi, 2012. godine prevarila umaško poduzeće I.M. Trade jer nije platila kćerkinu svadbu u konobi “Trčka” kod Umaga. Poduzeće je oštetila za 19.555 kuna.

“Sve je na sudu. Ona se s nama dogovorila da će na kćerinu svadbu doći 80-ak ljudi. Toliko hrane je i pripremljeno, da bi na kraju na svadbu stiglo njih pedesetak. Ne znam gdje je ona sada, a ona nam je ostala dužna oko 20.000 kuna”, rekao je jedan od vlasnika restorana za 24 sata.

Optužena se nakon svadbe prestala javljati na telefon. Na sudu je izjavila da se ne osjeća krivom jer je nekoliko dana ranije nazvala konobu rekavši da će na svadbu doći 40-ak uzvanika, a ostali neće moći doći.

Izjavila je i da prema dogovoru gosti nisu smjeli uzimati piće “na svoju ruku”, bez njezinog znanja, ali da je unatoč tome vlasnik konobe davao piće gostima. Supružnici su tada odbili platiti račun smatrajući da trebaju podmiriti račun samo za 40-ak gostiju koliko ih je stiglo na svadbu, piše 24 sata.
Vijesti.hr

Komentari

Facebook Comments