NESTALA! Otac nestale djevojke uvjeren: ‘Moja Matea žrtva je manipulacije preko interneta’

NESTALA! Otac nestale djevojke uvjeren: ‘Moja Matea žrtva je manipulacije preko interneta’

- in Crna kronika

‘Ni ja ni majka nikad Mateji nismo pravili probleme. Bili smo liberalni prema njoj i sve joj dopuštali. Nismo joj branili ni kada je imala ljubavnu vezu s jednim mladićem’

Prema dostupnim informacijama, moja kći Matea zadnji put je viđena kako u petak sjeda u jedan bijeli automobil s kojim se udaljila u nepoznatom pravcu. Uvjeren sam da je Matea žrtva manipulacije od zasad nepoznate osobe preko interneta, odnosno društvenih mreža, kazao za Slobodnu Dalmaciju je Igor Anaković, otac nestale djevojke.

Napomenuo je kako je i ranije u dva navrata Matea znala otići od kuće i ne javljati se.

“Dva puta je odlazila, ali na kratko, i oba puta je bila u okolici Šibenika. To smo smatrali nekakvim njezinim mladenačkim hirovima. Ni ja ni majka nikad Mateji nismo pravili probleme. Bili smo liberalni prema njoj i sve joj dopuštali. Nismo joj branili ni kada je imala ljubavnu vezu s jednim mladićem”, rekao je otac, inače tajnik Udruge šibenskih navijača ‘Funcuti’.

Podsjetimo, Matea Anaković (16) nestala je u Šibeniku u petak. Udaljila se oko 14.35 sati s kućne adrese u Ulici Petra Preradovića 9 i otad joj se gubi svaki trag. Nestala djevojka, rođena 10. srpnja 2001. godine, visoka je 160 centimetara, broj stopala joj je 38. Ima ravnu smeđu kosu, kestenjaste oči, ravan nos, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Nosi naočale za vid.

Posljednji put kad je viđena na sebi je imala tirkiznu majicu, jeans hlače, crno-zlatne tenisice i sa sobom je nosila crni ruksak.

Mole se svi građani, ukoliko imaju kakvu informaciju o nestaloj Matei, da se jave u najbližu policijsku postaju ili pozivom na broj telefona 192. Informacije o nestaloj mogu se dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Vijesti.hr
Foto: Google Street View/Nestali.hr

Komentari