NEZAMISLIVA STRAHOTA U PULI: Na tijelu pronađenog trogodišnjaka vidljivi tragovi nasilja: pretpostavlja se da je zadavljen i bačen u more

NEZAMISLIVA STRAHOTA U PULI: Na tijelu pronađenog trogodišnjaka vidljivi tragovi nasilja: pretpostavlja se da je zadavljen i bačen u more

- in Crna kronika

Nestanak djeteta je prijavljen sinoć, a iako se sumnjalo u istinost prijave, policija je cijelu noć tragala za djetetom

Prema najnovijim informacijama, na tijelu trogodišnjaka vidljivi su tragovi nasilja, a pretpostavlja se da je zadavljen i bačen u more, saznaje Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, trogodišnji dječak koji je nestao tijekom noći pronađen je jutros oko 9 sati mrtav u Puli, na Vallelungi, nedaleko lučice Mandrač, javlja iPress.

Nestanak djeteta je prijavila oko pola noći 32-godišnja majka djeteta C. P. Iako se sumnjalo u istinost prijave, policija je cijelu noć tragala za djetetom.

Potraga je, na žalost, otkrila njegovo beživotno tijelo kod lučice Mandrač.

Sumnja se na nasilnu smrt. Iako je majka prijavila nestanak djeteta, neslužbeno se doznaje, kako se tijekom noći ‘slomila’ te je potom u srijedu ujutro upravo ona odvela djelatnike policije na mjesto događaja, odnosno na mjesto pronalaska mrtvog djeteta, kilometar od lučice Mandrač.

Županijski državni odvjetnik Eddy Putigna i policija provode očevid koji bi trebao rasvijetliti okolnosti strahotne smrti dječaka.

Potresno je bilo kada su forenzičari tijekom očevida iz dvorišta napuštenog vojnog objekta iznijeli kolica. Za sada nema podrobnijih službenih informacija što se zapravo dogodilo.
Vijesti.hr

Komentari