NOVO NA PLATKU! U subotu MTB Snow Ride, Grudanje za djecu, Sanjkaški kup, Skibike škola, noćno skijanje…

- in Izdvojeno, Lifestyle

Ukoliko ste pomislili da je skijanje jedina aktivnost na Platku, prevarili ste se… Zimsko lice Platka u subotu, 17. veljače otkrit će mnogo više!

Posjetili ste ljetnu manifestaciju Sva lica Platka i mislite da ste sve vidjeli i doživjeli?

Stigla je zima, napokon je pao snijeg i sad je pravo vrijeme da upoznate Zimsko lice Platka u punom ruhu. Gdje još možete skijati s pogledom na more? Vas dijeli samo pola sata vožnje od te čarolije.

Foto: Riječanin

Ukoliko ste pomislili da je skijanje jedina aktivnost na Platku, prevarili ste se…Zimsko lice Platka u subotu, 17. veljače otkrit će mnogo više.

Dnevni program otvara Motusova sportsko kreativna radionica za djecu (+4 god). Prijavite se ispred Malog doma do 10.30 sati te potpuno besplatno Vaši mališani mogu na maštovit način kroz sport, ples i glumu razvijati kreativno razmišljanje, pozitivan stav i samopouzdanje!

Za sve ljubitelje bicikli koji su ih odavno spremili u podrumu, vrijeme je da obrišu prašinu i krenu u snježnu MTB snow ride turu šumskim putevima Platka.

Sanjkanje uvijek garantira zabavu za sve uzraste! Donesite sanjke, škovacere, lopate i osvojite prvi SkiGuru sanjkaški kup Platka, jer prvi se pamte

Platak (foto: facebook Marin Ćuk Vrunek)
Platak (foto: facebook Marin Ćuk Vrunek)

Ukoliko ste spremni za okušati nešto potpuno i malo drugačije tu je SKIBIKE! Pitate se što je? Kombinacija bicikle i skijanja! Zvuči neobično zabavno, ali pomalo opasno? Ne brini, mala škola skibike-a je pravo mjesto na kojem ćeš se zaljubiti u ovaj adrenalinski sport.

Skijaši će tijekom cijele manifestacije imati priliku isprobati Head skije te saznati razne novitete i zanimljivosti o skijaškoj opremi iz prve ruke! Slalom, veleslalom skije, freeride, allround za svakog po guštu.

Zimsko lice Platka u 18 sati počinje se zagrijavati ispred X Bara uz Duo Brutalero, a u 19 sati kreće službeno otvaranje noćnog skijanja uz brojna iznenađenja!

Karta za noćno skijanje za studente Sveučilišta u Rijeci je besplatna!

Detalje programa, satnicu i prijave potražite na web stranici http://platak.hr/zimsko-lice-platka/ i facebook eventu Zimsko lice Platka!

Satnica:

10:30 MTB SNOW RIDE (prijave putem prijavnice na webu ili na licu mjesta u 10 sati_ispred Malog Doma)
11:00 GRUDANJE I IGRE ZA DJECU MOTUS + 4 g 🙂 (prijave do 10.30 ispred Malog doma)
13:30 SKI GURU SANJKAŠKI KUP (prijave na dnu trake Radeševo od 13 sati)
14:30 SKIBIKE ŠKOLA (prijave putem prijavnice na webu ili na licu mjesta u 14 sati)
18:00 ZAGRIJAVANJE ZA NOĆNO SKIJANJE – Duo Brutalero X-bar (otvaranje blagajne)
19:00 NOĆNO SKIJANJE
22:00 AFTER SKI PARTY

Počnite se već sada pripremati za proljeće i Vertikalno lice Platka koje će se održati 19. svibnja 2018. Još uvijek stignete doći u formu i osvojiti Trk na Radeševo ili biciklijadu!

Summer edition Sva lica Platka 2018. postaje dvodnevna manifestacija (18.-19.8.) te će se  uvesti nova lica Platka! Ima još vremena za to, rezervirajte vikend za Platak, budite strpljivi jer oduševljenje neće izostati!

Komentari

Facebook Comments