OGLASILA SE BINGO-DOBITNICA 7,9 mil. kuna: ‘Više ništa ne moram. Otići ću na putovanje, srediti stan…’

OGLASILA SE BINGO-DOBITNICA 7,9 mil. kuna: ‘Više ništa ne moram. Otići ću na putovanje, srediti stan…’

- in Lifestyle
Foto: Petar Glebov/Pixsell

Sretna dobitnica iz Dalmacije želi ostati anonimna

U izvlačenju 37. kola TV Binga, u igri Bingo plus, osvojen je Bingo plus 7 dobitak vrijedan 7.941.057,65 kuna. Sretna dobitnica je iz Dalmacije, a listić je uplatila putem interneta.

Odlučila je ostati anonimna, a za Hrvatsku lutriju ispričala je što planira s dobitkom.

“Volim igre na sreću i godinama redovno igram Loto 6/45, Loto 7, Eurojackpot, Bingo, a ponekad odigram i Keno. Izbor brojeva uglavnom prepuštam slučajnom odabiru (“Quick pick”), ali kada osjetim inspiraciju, biram ih sama i uglavnom su to datumi rođendana moje obitelji. Imam svoje sretno mjesto – stranicu lutrija.hr „posjećujem“ već pet godina i ovog sam puta odabrala četiri Bingo listića od kojih mi je jedan donio ovaj nevjerojatan dobitak”, rekla je.

Već iste večeri provjerila je i shvatila da je osvojila milijune, no u nevjerici je tražila i potvrdu od Službe za podršku.

Prva misao koja je uslijedila nakon potvrde informacije i čestitke na osvojenom dobitku od gotovo 8 milijuna kuna, bila je:

“Više ništa ne moram! Dosta sam se ja namorala …To je ujedno bila i jedna od mojih glavnih motivacija i razlog igranja igara na sreću. Zahvaljujem se Hrvatskoj Lutriji što mi je omogućila da okrenem novu stranicu života kao i nemoranje. Ujedno želim poručiti svima da igraju, budu uporni jer se upornost na kraju isplati”, izjavila je sretna dobitnica.

Poručila je da sada planira srediti svoje misli, srediti stan za obitelj, otići na putovanje i eventualno kupiti kućicu s bazenom za ‘guštanje’.
Vijesti.hr
Petar Glebov/PIXSELL

VIDEO DANA:

Komentari