OVO JE „VRH“: S gotovo tri promila alkohola u krvi u Opatiji vozio neregistrirani VW Golf pod zabranom vožnje!

OVO JE „VRH“: S gotovo tri promila alkohola u krvi u Opatiji vozio neregistrirani VW Golf pod zabranom vožnje!

- in Crna kronika
Foto: Ilustracija (Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)

Proteklog vikenda zabilježena su počinjenja prometnih prekršaja vozača, a najviše onih koji se odnose na vožnju pod utjecajem alkohola

Iz Policijske uprave primorsko-goranske izdvajaju 38-godišnjeg vozača osobnog vozila marke VW Golf koji je u petak 18. svibnja oko 16.30 sati na području Opatije zatečen kako upravlja vozilom bez registarskih oznaka i pri utjecaju alkohola od 2,76 g/kg. Uz to je utvrđeno da je vozilom upravljao iako mu je na snazi zabrana upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije.

Zbog navedenih prekršaja priveden je u službene prostorije policije.

Zbog vožnje pod utjecajem alkohola priveden je dan kasnije i 56-godišnji vozač osobnog vozila marke Citroen Berlingo riječkih registarskih oznaka koji je u subotu 19. svibnja oko 23 sata zatečen na području Fužina pod utjecajem alkohola od 2,05 g/kg.

Alkoholizirani vozač zatečen je jučer i na području Viškova. S koncentracijom alkohola od 2,19 g/kg, zatečen je 54-godišnji hrvatski državljanin dok je upravljao osobnim vozilom marke Ford, riječkih registarskih oznaka.

Svi počinitelji prometnih prekršaja sankcionirani su prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a u cilju veće sigurnosti u prometu pozivamo sve sudionike na dosljedno poštivanje prometnih propisa.

Komentari